Predstavljamo 12 zodijačkih tipova- MUSKARCI U OGLEDALU ZODIJAKA!

Predstavljamo 12 zodijačkih tipova- MUSKARCI U OGLEDALU ZODIJAKA!

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

 

STELAC 

Muškarci Strelčevi su intelektualci, brižni, znatiželjni i zabavni. Uvek misle pozitivno i pričljivi su. Cene svoja prijateljstva sa svima. Aktivni su i vole da budu što više napolju. Imaju i po nekoliko mišljenja za svaki predmet zbog toga što su ponekad i previše znatiželjni. stalno idu napred, što može dovesti i do nekoliko slomljenih srca.

 

Darežljivi su, pa mogu potrošiti ponekad i previše novca. Obožavaju da budu slobodni i sami. Plaše se obaveze i braka i vole da imaju interesantne razgovore sa ženama. Kada im se neko svidi, svoje interesovanje izražavaju na nekoliko načina.

 

Ako ne može da pronađe reči za svoja osećanja, moguće je da će odustati. Zato morate dobro proučiti muškarca koji je rođen u ovom znaku. Ali ne plašite se, kada se jednom zaljubi, strah o vezivanju i braku nestaje.

 

JARAC 

Strastveni, ambiciozni, zabavni i odlučni… Muškarci u ovom znaku brinu o novcu i vole da rade. Eksperti su kada je u pitanju stvaranje novca i iskorišćavanje najbolje šanse. Striktni su i štedljivi. Vole organizovane, sistemske i planirane stvari.

 

Uglavnom su sumnjivi, pa sve događaje preispituju prema svojim idejama. Hladnokrvni cu i nije lako shvatiti kako se osećaju prema nekome. Cene prijateljstvo i biraju pažljivo svoj eprijatelje. Imaju određena pravila i standarde i ne vole da idu preko njih. Vole da budu i da se osećaju slobodno, pa samim tim ne vole kada im neko naređuje.

 

Jarčevi traže žene koje imaju mišljenje kao i oni. Znaju biti ljubomorni kada su u vezama, koje su inače skoro uvek ozbiljne i duge.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6