Predstavljamo 12 zodijačkih tipova- MUSKARCI U OGLEDALU ZODIJAKA!

Predstavljamo 12 zodijačkih tipova- MUSKARCI U OGLEDALU ZODIJAKA!

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

VAGA 

Vage su uglavnom previše emotivne, pozitivne i lagane za shvatanje. Emotivno su ranjivije od drugih horskopskih znakova. Muškarci Vage su dobri prijatelji i uvek su tu kada je potrebno. Cene međusobno poštovanje i ljubav.

 

Oni su iskreni i žele da i svi ostali u njihovom životu budu takvi. Zainteresovani su za nove stvari i doživljaje. Smirena priroda i ličnost su važni za njih. S vremena na vreme, Vage mogu biti dosta povređene tokom emotivnog sloma ili neočekivane reakcije koja je protiv njih. Vole kada ej žena čista i mirišljava.

Vole da razmenjuju ideje sa bliskim prijateljima i uglavnom uživaju u dubokim razgovorima sa njima. Kada se zaljube, postaju strastveni i verni ljubavnici. Vole decu i deca njih vole.

 

ŠKORPION 

Škorpije su strastvene, odlučne, emotivne i brižne. Čak i ako izgledaju veselo i srećno, uglavnom su pesimistične. Prihvataju različite životne stilove, hranu, piće i seksualnost.

 

Škorpije su vrlo sumnjive i nije im lako da nekome veruju. Vrlo su pažljive kada je u pitanju novac, jer veruju da on donosi snagu i stvara pouzdanu vezu. Vole da kritikuju, ali ne vole da budu kritikovani.

 

Sa lakoćom priznaju kada im se neko sviđa, lako analiziraju nečiju ličnost i izlažu svoja mišljenja o vezi. Lako postaju ljubomorni i previše se vezuju u vezi. Vole da budu ponosni na svoju ženu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6