Predstavljamo 12 zodijačkih tipova- MUSKARCI U OGLEDALU ZODIJAKA!

Predstavljamo 12 zodijačkih tipova- MUSKARCI U OGLEDALU ZODIJAKA!

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

LAV 

Jednostavni su, romantični, pametni i nežni. Lavovi su savršeni partneri. Ponosni muški Lavovi vole da im se govore komplimenti i da budu hvaljeni , imaju “kratak fitilj”, ali ne vole da drže “predavanja” jer njihov bes traje kratko. Vole luksuz, putovanja, društvena okupljanja i sport.

 

Odgovorni su i detaljni kada je u pitanju posao. Vole da budu vođe, imaju veliki efekat na ljude oko sebe i lako postaju popularni. Vole da slušaju i rešavaju, kako svoje, tako i tuđe probleme.

Imaju dosta prijatelja jer su vrlo društveni i dopadljivi. Romantični su i ako mu se sviđate, verovatno će se i on vam asvidetu. Verni su i žele brak u kome će biti predani svojoj porodici, ženi i deci. Karijera im je odlična i znaju kako da barataju sa parama.

 

DEVICA 

Muškarci Device su tvrdoglavi, čistunci i detaljni. Nežni su i ljudi ih vole. Vode računa o svom izgledu i paze na odeću i svoje manire. Ambiciozni su, radni i uspevaju u ostvarenju svojih golova. Ekonomični su i sposobni da sačuvaju dosta novca.

 

Ponekad znaju da kritikuju i prilično su oštri u tome. Zabavni su i veseli, lako se nose sa problemima i uvek su uspešni. Vole da sve bude po nekom redu i kako su oni planirali.

 

U ženama traže ljubaznost i dobru higijenu. Plaše se potpune predanosti u vezama, ali kada to urade – puni su poštovanja i odgovorni su. Device su iskreni partneri.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6