Šta vas očekuje na Ljubavnom, Poslovnom i Zdravstvenom polju od 4. do 11. jula.: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

Šta vas očekuje na Ljubavnom, Poslovnom i Zdravstvenom polju od 4. do 11. jula.: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Hrana
Prijaće vam lagane supe – najbolje od pilećeg mesa ili samo od povrća sa rezancima. Takođe – i variva tipa pilava, ćušpajza. Natovarite se i raznoraznim salatama a meso u većim količinama – zaboravite.

Ljubav
U ovu sedmicu ulazite sa direktnom opozicijom vašeg vladara Marsa sa Plutonom. Dodatno naglašen znak Škorpije tranzitnim Mesecom doneće vam dane koji su protkani velikim intenzitetom, dramatičnim promenama raspoloženja i osećajem da neke situacije ne možete da izdržite. Naročito će biti naglašeni posesivnost, ljubomora, opsesivnost – cela paleta fatalnih osećanja koja mogu napraviti itekakvu zbrku u vašim emotivnim vezama i bračnim partnerstvima (naročito ovim drugim). Sve ovo će biti potencirano u jačem intenzitetu u prvom delu nedelje – u tim danima budite spremni da povučete ručnu kočnicu i da se ne uplićete u većoj meri u rasprave sa partnerom. Od drugog dela sedmice ulazite u mirniju zonu i dobijate način da rešite probleme. Ukoliko ste usamljeni – ulaskom Venere u vaše polje komunikacije, pokreta, novih kontakata – dobićete priliku za nova poznanstva, flert i zanimljive razgovore sa suprotnim polom. Verujem da će neko ubrzo privući vašu pažnju.

Posao
Planete menjaju znake – ove sedmice su to i Venera i Merkur – i ova promena će doneti Ovnovima u poslovnom segmentu lakše funkcionisanje i produktivnije razgovore i susrete sa partnerima i saradnicima. Vi još uvek nemate dovoljno snage da napravite neke drastične promene, ali možete računati na povoljne okolnosti koje će vam otvarati put ka onome što želite. Nezaposleni neka se aktiviraju u većoj meri, jer ulaze u fazu u kojoj će lakše doći do posla. Mogući su problemi sa papirima, dozvolama ili teška komunikacija – ali samo u prvim danima ovog perioda.

Novac
Očekuje vas jedan veći trošak, ali ćete dobiti priliku i za neke dodatne poslovne angažmane. Ipak, generalno – niste zadovoljni svojim finansijama.

Zdravlje
Dobijate nešto bolju energiju ove nedelje, ali to još uvek niste „stari vi“. Umor i iscrpljenost pratiće vas i tokom ovog perioda.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12