Šta vas očekuje na Ljubavnom, Poslovnom i Zdravstvenom polju od 4. do 11. jula.: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

Šta vas očekuje na Ljubavnom, Poslovnom i Zdravstvenom polju od 4. do 11. jula.: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

DEVICA

Hrana
Više sezonskog voća i povrća vam je sada zaista potrebno u ishrani. Možete pojačati unos mesa i mesnih prerađevina, ali nemojte preterivati. Od mlečnih proizvoda – mladi sir i kiselo mleko.

Ljubav
U prvih par dana ove sedmice vaš vladar Merkur je u aspektu kvadrata sa Uranom. U emotivnim vezama i brakovima ovo može doneti nervozu, iznenadne situacije i odluke zbog kojih biste se mogli kasnije pokajati. Takođe, kod nekih od vas može se pokrenuti i želja za avanturom i ulaskom u nešto od čega će vas kasnije samo glava boleti. U ovim danima najbolje je povući se iz konflikta sa voljenom osobom, jer ne može doneti ništa dobro. Sačekajte drugi deo nedelje kada je situacija dosta mirnija i kada sa emotivnim partnerom možete razgovarati hladne glave i u mnogo opuštenijem maniru. Ostatak ovog perioda doneće jačanje povezanosti između vas i voljene osobe. Ukoliko ste usamljeni, teško odoljevate nečijim „napadima“. Mogući su kontakti preko društvenih mreža, avanture za jednu noć, ali i ulazak u priču sa zauzetim osobama.

Posao
Nestabilnost, nervoza, promene koje vam se ne dopadaju – sve je to aktuelno u poslovnom segmentu u prvom delu nedelje. Ništa neće ići po vašim planovima, saradnici će vas iznenađivati svojim postupcima ili zahtevima i generalno gledano – moraćete dosta da se uzdržavate da bi se sve ovo na zadovoljavajući način „ispeglalo“. Venera u drugom delu sedmice ulazi u vaše polje karijere. Iako pravi nepovoljan aspekt na vaš znak, ovo je tip energije sa kojim se vi dobro snalazite, tako da možete očekivati porast komunikacije sa saradnicima, ali i mogućnosti za neke nove dogovore.

Novac
Primetićete da se stanje vaših finansija polako popravlja. Iako vam i dalje stoje troškovi koji se najvećim delom vezuju za porodični segment, sada je lakše izboriti se sa njima.

Zdravlje
Stres je prisutan, a imunitet i nije baš najbolji. Lako ćete u ovoj nedelji biti podložni virusnim, bakteriološkim infekcijama, prehladama. Takođe, imaćete problema i sa varenjem. Od drugog dela nedelje sledi vam blago poboljšanje.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12