Šta vas očekuje na Ljubavnom, Poslovnom i Zdravstvenom polju od 4. do 11. jula.: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

Šta vas očekuje na Ljubavnom, Poslovnom i Zdravstvenom polju od 4. do 11. jula.: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA

Hrana
Vodolije će tokom ove nedelje napraviti neke drastične promene po pitanju navika u ishrani. Očigledno je da se polako okrećete ka zdravijem načinu života. Ma bravo!

Ljubav
Izbegavajte bilo kakva dešavanja i flertovanja „sa strane“ tokom ove nedelje, jer postoje izuzetno jake predispozicije da vas voljena osoba ili bračni partner neprijatno iznenadi i „uhvati na delu“ ili vidi neke porukice, pozive, chatovanja. Ako želite mirnu glavu, ovakve stvari zaobilazite u širokom luku. A i šta će vam, iskreno? Situacija sa voljenom osobom je sada pa, relativno – mirna i dobra, sa tendencijom da se poboljšava. Bolje planirajte neke zajedničke aktivnosti ili odlazak na godišnji odmor. Ukoliko ste usamljeni pripadnik znaka – možete imati neke avanturice i dešavanja preko poslovnog segmenta, društvenih mreža, okoline. Koliko je to iole dobro za vas, to je već veliko pitanje. Sačekajte malo, u drugom delu nedelje Venera ulazi u vaše polje ljubavi i pratiće vas tokom celog jula meseca. Imaćete vi pravih emotivnih šansi na pretek, ne brinite….

Posao
Merkur u polju poslovne svakodnevice u kvadratnom je aspektu sa Uranom, a Mars u istom polju u aspektu opozicije sa Plutonom….šta reći na ovo? Ako očekujete da vam početak nedelje bude iole miran, odmah ta svoja očekivanja bacite u vodu. Uhvatiće vas situacije „u mašinu“ onog momenta kada otpočnete sa radom. Svačega tu može biti – i vaše ishitrenosti, nervoze, i loše komunikacije sa saradnicima, i problema sa tehničkim uređajima, i pucanja dogovora….ma svega. Duboko udahnite i čekajte drugi deo nedelje – tada ćete već mirnije i opuštenije funkcionisati….kad raščistite gužvu….

Novac
Vi radite, novac dolazi. Još kad bi dolazio u onoj meri koliko truda ulažete, to bi bilo divno. No, ne brinite se – uspećete vi ovo da naplatite, i to vrlo brzo. Do tada – snalazite se sa onim što imate.

Zdravlje
Vreme je da Vodolije ozbiljnije pristupe rešavanju svojih zdravstvenih problema. Promene u životnim navikama su evidentne i više nego dobrodošle. Odradite kontrolu kod lekara, ukoliko je to potrebno, a kod nekih od vas – zaista jeste.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12