Šta vas očekuje na Ljubavnom, Poslovnom i Zdravstvenom polju od 4. do 11. jula.: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

Šta vas očekuje na Ljubavnom, Poslovnom i Zdravstvenom polju od 4. do 11. jula.: Jarčeve trese svađalačka groznica, dok Vodolije mami flert sa strane…

4. srpnja 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Hrana
Iako i dalje stoji potreba da obratite pažnju na ishranu i izbegavate namirnice za koje znate da baš i ne prijaju vašem želucu, od ove sedmice možete konzumirati više mesa. Ipak, i dalje stoji potreba da smanjite unos mesnih prerađevina.

Ljubav
Vaš vladar Merkur je početkom ove sedmice u kvadratu sa Uranom, što će definitivno uticati na vaše raspoloženje. Bićete jako nervozni i sve shvatati kao emotivni pritisak na sebe, a na neke izjave ili postupke od strane voljene osobe možete dosta burno reagovati. Bar u prvim danima ovog perioda potrudite se da iskulirate onda kada je to potrebno. Možda bi najbolje bilo da se okrenete drugim prioritetima – naročito onim poslovnim i finansijskim, a da emotivni segment stavite na dnevni red tek kada malo ohladite glavu. Pošto ove nedelje Venera ulazi u vaš znak i polje ličnosti, sve ono što hoćete partneru da kažete, možete, ali na neki mnogo lepši, jednostavniji, lepršaviji način. Prisustvo ove planete slobodnim Blizancima privući će u život mnogo udvarača i novih ljubavnih prilika. Sada ćete lako ostvarivati kontakte sa suprotnim polom. Iz ovih dešavanja mogu se izroditi i neke lepe i zanimljive priče.

Posao
Posle početne nervoze u poslovnom segmentu, koju će vam ova nedelja svakako doneti, ulazite u jedan lakši i šansama ispunjeniji period. Što se prvih par dana tiče, jedan savet za vas – očas posla možete urušiti nešto što ste dugo pokušavali da izgradite i možete sebe dovesti čak i do finansijskog gubitka, ukoliko ne budete umeli da stanete. Ostatak ovog perioda doneće vam potrebne sposobnosti, ali i otvorene prilike da pokrenete neke nove poslovne priče. Imate dovoljno i snage i inicijative, ali ste i slatkorečivi i lako ćete „obrlatiti“ one sa kojima ste u pregovorima. Vreme je i da nezaposleni krenu u intenzivniju potragu za adekvatnim zaposlenjem.

Novac
Možda ćete na samom početku nedelje imati neki veći trošak ili gubitak, ali ostatak ovog perioda vam ipak donosi nove, dobre šanse za zaradu.

Zdravlje
Nervoza će još uvek biti prisutna – nekima od vas od stresa može i „proraditi“ čir. Od drugog dela nedelje osetićete smirenje i pad tenzija.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12