NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Vodolija u novoj ljubavnoj priči, Ovan pleni pažnjom, a Rak opijen ljubavlju neće znati šta ga je snašlo..

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Vodolija u novoj ljubavnoj priči, Ovan pleni pažnjom, a Rak opijen ljubavlju neće znati šta ga je snašlo..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Hrana
Veći problemi sa varenjem i stomačnim delom donose Blizancima potrebu da vrlo vode računa o namirnicama koje unose u ovoj nedelji. Laki, a češći obroci, a slatkiše i masti životinjskog porekla smanjite na najmanju moguću meru.

 

Ljubav
Ako ste slobodni, uglavnom se to neko poznato društvo u ovoj nedelji mota oko vas. Družite se sa prijateljima, povremeno upoznate nekog novog, ali u suštini – nikakvih spektakularnih pomaka na ljubavnom planu nema. Doduše, povremeno (ili malo češće) vam misli odu ka jednoj osobi koja je sada udaljena od vas, ali tu trenutno ne možete ništa posebno uraditi, osim da sačekate njen povratak. Za dalje ćemo videti….

 

Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove će nedelje biti manjih rasprava, povremenih napetosti, ali ništa od ovoga neće uticati u većoj meri na vaš odnos. Ako ste u braku – „kačićete“ se oko novca i oko dece….ukoliko ste u emotivnoj vezi, verovatno će neka ljubomora doći na dnevni red. U suštini, ni vi ni vaše voljeno biće nećete zaista ozbiljno shvatiti ove vaše napete momente. U prevodu – sada rasprava, već u sledećem trenutku funkcionišete kao da ništa nije bilo.

 

Posao
Iako će početkom nedelje izgledati da ulazite u dane koji će doneti velike promene, kada sve saberete i oduzmete na kraju shvatićete da ste sve uradili nekako na pola i da je gro vaših planova ostalo nerealizovano. U suštini,ova nedelja i nije pogodna za neke gromovite početke, a budite sigurni da će vam male, svakodnevne problematične okolnosti non stop unositi distrakciju i vraćati vas korak unazad. E, tako vam je to kada em vladar vašeg znaka ide retrogradno, em vam ono što se dešava oko vas ne ide na ruku. U suštini, radite ono što je u vašoj moći i budite zadovoljni čak i sitnim pomacima.

 

Novac
Venera u polju novca u kvadratu je sa Jupiterom i jako je malo verovatno da vaše finansijske konstrukcije sada mogu uspeti, jer niste realni i previše očekujete.

 

Zdravlje
Mogli biste vi lepo da ove nedelje odete na godišnji odmor. Ako već ništa ne možete uraditi kako valja, onda se bar ljudski odmorite i napunite baterije.

 

 

RAK

Hrana
Ovo je nedelja kada će vam oči biti gladne, a želudac premali da primi u sebe sve ono što biste vi sada smazali „očas posla“. Kada navalite na slatkiše i sladolede, nećete znati šta je dosta.

 

Ljubav
Dragi slobodni Rakovi, sad kad se ove sedmice upletete u neku fatalnu, opčinjavajuću, mističnu, romantičnu, senzualnu, strasnu priču – nećete znati ni da li ste pošli ni da li ste došli. Neke će vas oči udariti pogledom, neke će vas usne opiti, neki će vas dodiri začarati u potpunosti. Sad, šta će od toga biti dalje – bolje da sačekamo pa da vidimo….nego da vam ja dajem prognozu, jer mislim da vam se ona ne bi dopala….

 

Oni koji su u dužim emotivnim vezama i bračnim zajednicama…vama prosto ne znam šta bih rekla. Bolje je da provodite što manje vremena sa partnerom, a da se trudite da ti zajednički trenuci budu ispunjeni dešavanjima, živošću, nekim aktivnostima…Bolje je da malo čeznete za voljenom osobom nego da često budete zajedno, jer ako budete – otvarate vrata za rasprave, sumnje, ljubomore, posesivnost…i tako dalje i tako dalje. Ovako, ako se malo viđate – mnogo ćete se voleti. A to je baš fino.

 

Posao
Malo su čudni aspekti za Rakove u poslovnom segmentu ove nedelje. Situacija je takva, da ako se pokrenete i budete aktivni, možete ostvariti solidne rezultate. Međutim, neki od vas neće imati niti motiva niti želje da se posebno angažuju, pa će propustiti neke poslovne šanse. Dalje, u vašim planovima i dogovorima morate biti realniji i pokušati da sagledate sa svih strana situaciju, jer se lako možete uplesti u neke poslove od kojih ćete mnogo očekivati, a malo dobiti. Ako već ne možete sami da saberete i oduzmete šta valja, a šta ne – pokušajte da pitate za savet osobe od poverenja.

 

Novac
Novac će vam dolaziti, ali ćete ga vi nemilice trošiti. Ako planirate neka veća ulaganja i investicije, morate biti na oprezu.

 

Zdravlje
Sem hedonizma i velike potrebe za hranom, Rakovi u ovoj nedelji mogu imati problema sa stomačnim delom. Starija populacija – mogućnost za holesterol i povećanje šećera u krvi. Takođe, ženski Rakovi bi trebali da prošetaju do ginekologa.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6