NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Vodolija u novoj ljubavnoj priči, Ovan pleni pažnjom, a Rak opijen ljubavlju neće znati šta ga je snašlo..

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Vodolija u novoj ljubavnoj priči, Ovan pleni pažnjom, a Rak opijen ljubavlju neće znati šta ga je snašlo..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Hrana
Vage će preterivati i tu nema šta posebno da se priča. Ako želite da održite svoju vitku liniju, moraćete mnogo da se krećete i budete aktivni. U suprotnom – kilogrami će se samo lepiti za vas.

 

Ljubav
Ukoliko ste slobodni pripadnik ovog znaka, toliko intenzivno razmišljate o nekom, da već počinje glava da vas boli od toga. U svojim mislima stvarate najraznovrsnije scenarije, živite u snovima ono čemu se nadate na javi. No, drage moje i dragi moji – neće to ostati baš samo na mentalnom nivou, ne ne….Tokom ove nedelje predmet vašeg interesovanja, to jest osoba za kojom vam srce izgore i misli bukte od strasti, počeće da se aktivira prema vama. Pozornica se sprema za jednu burnu ljubavnu vezu….pa i ako bude tajna, šta onda….

 

U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama ova nedelja je totalno nestabilna. Da se razumemo, neće biti svađa niti problema, stvar je u tome da ćete se vi boriti sa sopstvenim razmišljanjima i biti nesigurni šta zaista želite od odnosa u kojem ste…i da li ga više uopšte želite. Osim toga, možete početi da vrlo ozbiljno flertujete sa nekim „sa strane“. Šta sad, i to je za ljude…

 

Posao
Vrlo ste opterećeni onim što se dešava u poslovnom segmentu. Moguće je zaista da ne postoje ama baš nikakvi problemi, ali vama se odjednom čini da su vaše pozicije nesigurne. Kod drugih će se ovo manifestovati na drugačiji način – odjednom ćete toliko biti zatrpani poslom, da prosto nećete moći da se saberete i snađete u svemu što se dešava. Dodatni problem će stvarati to što vas odjednom može uhvatiti lenjost i to baš onda kada je potrebno da budete aktivni i spremni „ko zapeta puška“. Ako dobijate neke ponude ili obećanja od strane nadređenih, nećete biti sigurni da li da u to verujete ili ne.

 

Novac
Zaradićete mnogo, a potrošićete još više. Novac će vam samo prolaziti kroz ruke i nećete uspevati da ga zadržite. Ako ništa drugo – bar možete regulisati veći deo svojih dugova….ako u međuvremenu ne potrošite novac na neke gluposti…

 

Zdravlje
Zdravstveno ste skroz ok, jedino što možete biti umorni i osećati se povremeno isceđeno. Psiha vam je malo opterećena i potrebno vam je da se više relaksirate.

 

 

 

ŠKORPIJA

Hrana
Škorpije imaju odličan apetit ove nedelje, ali se to neće odraziti na vašu liniju niti kroz zdravstveni segment. Našli ste savršeni balans i osećate se odlično.

 

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, a ovih dana se spremate na putovanje, itekako je moguće da će neko „tamo daleko“ privući vašu pažnju i učiniti da se zaljubite „do koske“….makar na neko vreme. Generalno gledano – usamljeni pripadnici ovog znaka vrlo intenzivno razmišljaju o jednoj osobi, i prave planove kako da pokrenu dešavanja. Evidentno je da je i druga strana zainteresovana, ali kao da se iz nekog razloga ustručava da se više aktivira prema vama. No, i ovo će se srediti, samo je potrebno strpljenje, a vi ga sada imate.

 

Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama nesigurni su kada su njihova partnerstva u pitanju. Čini vam se da se voljena osoba nekako raspustila, da premalo vremena provodi sa vama i budnim okom ćete pratiti sve ono što se dešava. Nemojte krenuti u neka optužbe o prevari na račun partnera, jer je pitanje da li sada realno sagledavate situaciju, a itekako je moguće da ste sve preuveličali. Pustite da ova nestabilna nedelja prođe bez opterećenja….

 

Posao
Drage Škorpije, pustite da se stvari dešavaju same od sebe, jer to je u ovom trenutku najpovoljnije po vas. Ne pravite velike planove, jer ćete ih verovatno samo delimično realizovati ove nedelje, a potrošićete ogromnu količinu snage i energije. Planete iz polja karijere ulaze u odličan aspekt sa retrogradnim Saturnom, što označava da je za vas najbolje da vaši rezultati iz proteklog perioda govore sami za sebe. U suštini, sve ono pozitivno što vam se sada bude događalo (a hoće) samo je uvod u period od oktobra, kada Jupiter bude ušao u vaš znak i polje ličnosti. Dobre stvari idu prema vama, opustite se.

 

Novac
Velike pare vam mogu doći preko inostranstva. No, da biste bili svesni – dugovanja koja imate verovatno ćete takođe morati da platite ove nedelje, i to sa kamatom. Država neće hteti više da čeka.

 

Zdravlje
Vladar vašeg znaka oslobodio se uticaja Sunca koje ga je spaljivalo i u suštini – tek od ove nedelje vi ćete osetiti pravu snagu i energiju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6