NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Vodolija u novoj ljubavnoj priči, Ovan pleni pažnjom, a Rak opijen ljubavlju neće znati šta ga je snašlo..

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Vodolija u novoj ljubavnoj priči, Ovan pleni pažnjom, a Rak opijen ljubavlju neće znati šta ga je snašlo..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

LAV

Hrana
Istina je da se u ovoj nedelji dosta trošite i da vam je potrebna jača hrana, ali to ne znači prejedanje i neumerenost, čemu ćete itekako biti skloni.

 

Ljubav
Slobodni Lavovi bi na jedno pet strana ako je to moguće. Malo biste da se „kontaktirate“ sa bivšim emotivnim partnerom, malo biste (čitaj – mnogo biste) da flertujete, malo biste da se tako čačkate sa nekim zanimljivim ljudima koji su zauzeti i sa kojima imate solidnu razliku u godinama, malo biste da ludujete i da se ne obavezujete….a malo biste i da budete u povremenim „šemama“. Na koju ćete se stranu zaista i odlučiti i usmeriti svoju potpunu pažnju, to je već veliko pitanje i zavisi samo od vas. U svakom slučaju – vama je dobro. A to i jeste najbitnije, zar ne?

 

Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama u jednoj su neobičnoj situaciji ove nedelje. Odnos sa partnerom je korektan, i problem ne leži u tome. Suština je da se vama dopao još neko i da vas ta osoba zaista privlači, često o njoj razmišljate i tako biste se rado upustili u nešto što je zabranjeno, slatko, tajno….Da li ćete to uraditi ili ne, ja to već ne znam….ali ako vam tako nešto padne na pamet da sprovedete u delo – nemojte posle da se žalite i kukate kada krenu problemi….

 

Posao
Povremeno će vam se činiti da je sama sudbina na vašoj strani, da ste postali miljenik sreće i da će sa svih strana krenuti da vas zatrpavaju novcem, počastima, nagradama, prilikama koje se ne propuštaju. Ne kažem, neki od vas će zaista i osetiti dobar deo ovoga. No, gro Lavova će shvatiti da su se previše nadali, da su situacije koje su očekivali prenaduvane i da ćete morati da smanjite svoja očekivanja. Zato bih vas posavetovala da ne idete „grlom u jagode“ ove nedelje. Možda je bolje o nekim situacijama malo sesti, porazmisliti, realnije sagledati….pa tek onda delati. To će se pokazati kao dobro po vas.

 

Novac
Ne možete da nastavite da trošite kao da vaš novčanik nema dno, jer je evidentno da se prilivi smanjuju ili proređuju. Prilagodite se trenutnim okolnostima.

 

Zdravlje
Mozak je prenapregnut, psiha je opterećena, a neki od vas malo značaja pridaju snu i odmoru. Mlađima je potrebna rekreacija, starijima je potrebna i analiza krvi.

 

 

 

DEVICA

Hrana
Nije dobar trenutak da krenete sa nekim novim režimom ishrane, jer ćete imati problem da se prilagodite, a i rezultati će se jako sporo pokazivati. Sledeću nedelju ostavite za početak dijete, a ove sedmice se samo potrudite da ne preterujete ni u čemu.

 

Ljubav
Slobodnim Devicama ljubav trenutno nije ni na kraj pameti. Prosto ne znate šta se dešava sa vama – ništa vas ne ispunjava, ništa vam ne donosi zadovoljstvo, voleli biste da imate nekog pored sebe, ali to samo ostaje na nivou razmišljanja, dok u realnom životu – samo imate kontakte sa prijateljima i možda razmenite po koju poruku sa nekim od bivših partnera. Iskreno rečeno – ni ovo poslednje vam ne predstavlja ništa posebno. Mnogi od vas će praviti retrospektivu svog ljubavnog života, analizirati dešavanja….i nadati se da ulaze u neke bolje i podsticajnije dane.

 

Device u emotivnim vezama i bračnim zajednicama svesno ili nesvesno izbegavaće neke veće kontakte sa voljenom osobom. Izgovaraćete se zauzetošću i gomilom obaveza, dok vam je u stvari potrebno da se malo od svega odmorite i rasteretite. Partneru se ova situacija baš i neće dopasti i sigurno je da će se maksimalno truditi da vas iščačka i podstakne, što će doneti vrlo promenljive rezultate. Sve u svemu – ova sedmica vam je ništa posebno….

 

Posao
Ulazite u ovu sedmicu kroz retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura u polju ličnosti i vašem znaku. I sami znate i do sada ste naučili šta to znači – vreme je za sporost, vreme je za odlaganje, vreme je za gomilu sitnih prepreka, vreme je za ispravljanje grešaka. Kako god okrenuli – nije vreme za nešto novo. Možda bi najbolje bilo da pročešljate sve ono što ste u proteklom periodu uradili i da napravite ispravke. Možda da sredite dokumentaciju, da ažurirate papirologiju, da završite ono za šta do sada nije bilo vremena. Ionako će vam ova nedelja proteći u velikim planovima, a maloj realizaciji istih.

 

Novac
Ne mogu da poreknem da će se neki od vas ovajditi, ali ono što mogu sigurno da potvrdim jeste da ćete baš biti raspoloženi za trošenje. Takođe, neki od vas moraće da plate zaostale račune, ali sa sve kamatama…što baš i neće ispasti mala suma….

 

Zdravlje
Starije Device mogu imati problem sa venama i nogama, dok će mlađi pripadnici znaka biti podložni alergijama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6