NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Vodolija u novoj ljubavnoj priči, Ovan pleni pažnjom, a Rak opijen ljubavlju neće znati šta ga je snašlo..

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP: Vodolija u novoj ljubavnoj priči, Ovan pleni pažnjom, a Rak opijen ljubavlju neće znati šta ga je snašlo..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA

Hrana
Ješćete zato što ste nervozni, ješćete zato što ste srećni, ješćete zato što ste nesigurni. U prevodu – koristićete svaku situaciju i svako svoje raspoloženje da se „natovarite“ hranom da sve „puca“. Jedino što je dobro jeste da ste vrlo aktivni i da se „trošite“, pa nećete morati da kupujete novu garderobu.

 

Ljubav
Ukoliko ste slobodni, ulazite u „jake“ dane, dane koji donose pokretanje priče koja vas neizmerno interesuje. Da se razumemo, ovo neće biti stabilna priča i ako očekujete bajku, nećete je dobiti. Ali, ovo može biti priča koja će promeniti vaš život i koja će vam u nekom narednom periodu donositi da se ponovo osećate živo, ekstatično, neizmerno srećno. A šta će biti dalje – to neka za sada ostane skriveno. Jedino što mogu da vam kažem jeste da je priča u koju ćete ući nešto neuobičajeno, nešto što do sada niste iskusili….veza u kojoj će biti potrebno mnogo slobode i vama i drugoj strani….

 

U vašim emotivnim i bračnim relacijama – tlo se smiruje nakon pomračenja Meseca u vašem znaku prethodne nedelje, koje je više nego sigurno donelo nestabilnost u odnosu sa partnerom. Sada pokušavate da se „pokrpite“ i da ispravljate ono što se ispraviti da. Kao što je bilo vreme da se svađate, sada je vreme da se mirite – pa izvolite. Manje tvrdoglavosti, više tolerancije, i uspećete da „ispeglate“ celu situaciju.

 

Posao
Sunce i Mars u vašem polju poslovnih partnerstava u odličnom su aspektu i sa Saturnom i sa Uranom, to jest –sa oba vladara vašeg znaka. Promene koje ste pokrenuli mesecima, možda i godinama unazad, sada polako počinju da se manifestuju. Vodolije dobijaju priliku da naprave jedan veliki iskorak u poslovnom segmentu i već pred sobom vide blistavu budućnost. Što se te blistavosti tiče, malo smanjite očekivanja, čisto da ne poletite previše….Ne kažem da neće biti dobro po vas, jer definitivno hoće – ali ipak – bolje da očekujete manje pa da se obradujete, nego da očekujete mnogo pa da „ljosnete“.

 

Novac
Uspevate vi da nekako krpite sve troškove, sve obaveze, a kako – to verovatno samo vi znate. U svakom slučaju, ove nedelje vam stoje odlični prilivi….ali i isti takvi troškovi….mislim, ne odlični troškovi, već veliki….

 

Zdravlje
Da ste „pomalo“ hedonistički raspoloženi – pa jeste. Što se mlađih tiče, to je još i ok, ali ako ste stariji pripadnik znaka – razmislite šta radite svojim krvnim sudovima i srcu….

 

 

RIBE

Hrana
Ribe će dati malo sebi „na volju“ kada je hrana u pitanju ove nedelje. Problem je u tome što to neće biti „malo“, već malo više….ali šta sad. Bitno je da vi uživate i čistite sve sa tanjira….

 

Ljubav
Venera iz vašeg polja ljubavi tokom ove nedelje je u kvadratnom aspektu sa vladarom vašeg znaka, Jupiterom. U prevodu – slobodne Ribe će se tako „udaviti“ u emocijama prema nekom, da prosto neće znati šta ih je snašlo. Ljubav će vas lupiti posred čela i samo ćete maštati, praviti velike planove, na javi sanjati o osobi koja vam je toliko uzburkala misli. Da se nešto konkretnije može desiti – ma može! Šta više, itekako je moguće da započnete neku emotivnu priču koja će trajati toliko koliko će trajati, ali će vam svakako doneti da budete više nego ispunjeni i zadovoljni. No, neće ovi aspekti ići samo na ovu stranu – kad dodamo retrogradnog Merkura u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, skontamo da će neke Ribe itekako potencirati na prošlosti. Ljubavna dešavanja sa bivšim partnerima će biti itekako prisutna.

 

U vašim emotivnim vezama i bračnim relacijama nema nekih većih problema tokom ove nedelje. Možda ćete se malo džapati oko novca ili oko dece, ali generalno gledano – sve će biti ok.

 

Posao
Nije vreme za pokretanje novih poslovnih priča, jer je malo verovatno da će vam one doneti ono čemu se nadate. Naime, vaše su želje i očekivanja preveliki u ovoj nedelji, ne vidite jasno i realno situaciju, i možete ući u neki poslovni projekat ili dogovor koji će samo na prvi pogled biti bajan i sjajan. Ono što je loše i što je problem skontaćete tek kasnije. Ionako svojih obaveza imate preko glave, bolje je da ih rešavate i odrađujete na vreme, nego da pravite sebi dodatni posao….i to neisplativ. Takođe, ako su vam na pameti neka ulaganja u posao – nemojte. Sačekajte neko bolje vreme, jer ova nedelja to nije.

 

Novac
Ovolike troškove koje vidim kod vas ja mogu jedino da opravdam ako imate nameru da odete na godišnji odmor ili da pokupujete neke stvari za kuću ili za decu. U suprotnom – samo ćete baciti pare.

 

Zdravlje
Stariji pripadnici znaka mogu imati probleme sa nogama, sa nesanicom, sa urinarnim traktom. Mlađe Ribe funkcionišu dobro i osećaju se vrlo solidno.

 

prva.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6