Uskoro pomrčina Sunca i mlad Mjesec – Ono što je suđeno će naći pravi put do vas!

Uskoro pomrčina Sunca i mlad Mjesec – Ono što je suđeno će naći pravi put do vas!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Pogotovo se to odnosi na starije ili one ozbiljnije osobe u partnerskim vezama, jer ništa stvoreno na temeljima manipulacija ne traje vječno. Upravo suprotno, veze na takvim temeljima uvijek na kraju pucaju. Radije se prepustite dubljim osjećajima i iskrenog i otvorenog srca pristupite situaciji.

 

Imajte na umu da prije nego krenete novim putem, neke stare stvari treba prije završiti kako ne biste vukli nepotreban teret sa sobom. Stoga, iskoristite ovu pomrčinu za završetke koji će onda otvoriti vrata ka novim prilikama. Ovo je ujedno posljednja opozicija Jupitera iz Vage s Uranom iz Ovna, stoga su vam posljednje šanse za razvode i prekide veza koje ne ispunjavaju svoju svrhu.

 

Posebno značajan je sada i aspekt Merkura iz Djevice koji radi opoziciju s Neptunom iz Riba, zbog čega ćete se vjerojatno osjećati pomalo zbunjeno, kao da vas je netko bacio na vrtuljak emocija i razmišljanja. Čas ćete euforično se prepustiti osjećajima koji će vas preplaviti, a čas ćete se pokušati spustiti na zemlju, racionalizirajući sve moguće i nemoguće.

 

Kako je Sunce prije nekoliko dana radilo konjunkciju sa Sjevernim čvorom, sada se za Lavove odista odvijaju sudbinski događaji pa neka zastanu malo i razmisle što ih to same zaista čini sretnima, te neka si dopuste poželjeti upravo to i neka krenu tim smjerom.

Također, ovo se odnosi i na suprotni znak, Vodenjaka, kojima će netko sada testirati strpljenje. Ujedno se sve ovo odnosi i na one koji imaju značajne planete oko 28. stupnja u znaku Lava ili na kutovima kuća.

 

Opustite se i vjerujte, Bogu, svemiru i samome sebi, jer ono što vam je zaista suđeno zasigurno će naći pravi put do vas!

 

 

astroportal

Stranice: 1 2