VEČERAS JE TOTALNO POMRAČENJE SUNCA: Tačno u 20:30, život ova četiri znaka će se okrenuti NAOPAČKE!

VEČERAS JE TOTALNO POMRAČENJE SUNCA: Tačno u 20:30, život ova četiri znaka će se okrenuti NAOPAČKE!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1
Pomračenje Sunca koje je pred nama je jedno od najintenzivinijih od 1979. godine.
 
Potpuno pomračenje Sunca desiće se u ponedeljak, 21.avgusta 2017. godine, oko 20:30 časova, posmatrano sa teritorije Srbije. Dogodiće se na 28 stepeni 53 minuta znaka Lava, u blizini zvezde Regulus.

 

Pomračenje Sunca koje je pred nama je jedno od najintenzivinijih od 1979. godine. Totalno pomračenje Sunca prvo će moći da prate stanovnici Severne Amerike, gde će pomračenje imati i najveći uticaj. Zanimljivo je da će se, na primer, solarna eklipsa dogoditi blizu Marsa u horoskopu Donalda Trampa, a ako su tačni podaci njegovog horoskopa koji kruže internetom, eklipsa mu pada tačno i na stepen podznaka.

Solarna eklipsa ima uticaj šest, pa i do dvanaest meseci. Na globalnom nivou solarna eklipsa u Lavu utiče na prirodu tako što donosi suše i propast žetve, kao i požare većih razmera.

Na političkom planu lako padaju vlade, predsednici, ministri, dok su položaj i ugled uvek uopasnosti. Dolazi do osporavanja vlasti i autoriteta.

 

Na individulanom nivou povećan je rizik od kardovaskularnih oboljenja, problema sa kičmom,očima, opekotinama, kao i porast nesrećnih slučajeva. Nepovoljne okolnosti se najčešće dešavaju zbog pojačanog ponosa, nadmenosti i superiornosti.

Ovo se lako onda i negativno odražava i na partnerske odnose, odnose sa drugim ljudima, karijeru, položaj i mnoge druge afere.

 

Solarna eklipsa u Lavu može imati najveći uticaj na osobe koje su rođene u znaku ili podznaku Lava, Bika, Škorpije i Vodolije. Zatim, osobe kojima ova eklipsa pada blizu stepena podznaka, kada je u konjunkciji, opoziciji i kvadratu sa nekom natalnom planetom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3