VEČERAS JE TOTALNO POMRAČENJE SUNCA: Tačno u 20:30, život ova četiri znaka će se okrenuti NAOPAČKE!

VEČERAS JE TOTALNO POMRAČENJE SUNCA: Tačno u 20:30, život ova četiri znaka će se okrenuti NAOPAČKE!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1
Ovde posebno treba izdvojiti aspekte sa natalnim Mesecom, Suncem, Merkurom, Marsom, Venerom i osom čvorova. Međutim, nikako ne trebada paničite ako i ugledate nešto od ovoga, jer nije dovoljna samo eklipsa. Takođe, kod nekih osoba eklipse mogu imati i povoljan uticaj, jer su uz eklipse često povezani neki novi počeci.

Solarna eklipsa koja pada na natalni Mesec ili ima konjunkciju, kvadrat i opoziciju može se manifestovati kroz psihičke i emotivne probleme. Sa natalnim Merkurom dolazi do mentalne iscrpljenosti, katastrofalnih odluka (posebno obratiti pažnju, jer je trenutno i Merkur retrogradan), problema u saobraćaju, pogubnih komunikacija i zato treba biti što više pažljiv.

 

Sa natalnom Venerom problemi u emotivnom životu, partnerskim odnosima, ljubavni problemi. Sa natalnim Marsom porast konfliktnih situacija, svađe, neprijateljstva, opasnosti. Paziti se rukovanja sa mašinama, oštrim predmetima, alatom, oružijem i strujom.

Čuvati se brzine i eksplozivnosti, vatre, infekcija, opekotina. Sa natalnim Jupiterom ne preterivati u bilo čemu. Sa natalnim Saturnom ne suprotstavljati se iskustvu i mudrosti, kao ni starijim osobama.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3