VEČERAS JE TOTALNO POMRAČENJE SUNCA: Tačno u 20:30, život ova četiri znaka će se okrenuti NAOPAČKE!

VEČERAS JE TOTALNO POMRAČENJE SUNCA: Tačno u 20:30, život ova četiri znaka će se okrenuti NAOPAČKE!

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Osobe rođene u znaku Lava u narednom periodu mogu imati značajne transformacije kako u profesiji, tako i u porodičnom životu. Mnogo toga zavisi i od vaše natalne karte, jer nekima će teško pasti ove promene i transformacije. To što ćete se osećati nemirno i uznemireno predstavlja znak da je došlo vreme za promene. Obratite pažnju na zdravlje.

Osobe rođene u znaku Škorpije mogu imati probleme zbog preterane zahtevnosti. Budite obazrivi i pažljivi po pitanju finansija, ali zato postoje i mogućnosti da tu nešto i promenite. Ne dozvolite da vas mračno raspoloženje povuče previše dole, ako niste rešili da dotaknete dno kako bi neke stvari promenili, ali potpuno iz korena. Vaš vladar Mars biće zavreme pomračenja u znaku Lava i čuvajte se oholosti, tvrdoglavosti i preteranog ponosa.

Osobe rođene u znaku Bika imaće utisak da im lepota i lakoća života sve više izmiču. Zbog toga se možete osećati nezadovoljno. Poteškoće u porodici. Problem da ispoljite svoju produktivnost, pa su potrebne promene na tom polju. Vaš vladar Venera za vreme pomračenja biće u Raku i mogući su problemi sa privatnim okruženjem, roditeljima, decom i nekretninama. Eklipsa se događa u vašem priodnom, trećem polju, pa budite obazrivi sa dokumentima, papirima, trgovinom. Pazite šta potpisujete.

 

Kod osoba rođenih u znaku Vodolije zbog nakupljanja i nakupljanja negativnih i pozitivnih osećanja dolaziće do jakih erupcija, ali na nekontrolisan način. Ovo može uzrokovati probleme na poslu, kao i u vezama. Eklipsa će se dogoditi u vašem prirodnom sedmom polju i ovo se manifestuje kroz probleme u partnerskim odnosima, ali i sa autoritetima. Neki od vas mogu imati poteškoće na putovanjima, u inostranstvu i na fakultetima.

 

srbijadanas.com

Stranice: 1 2 3