Večeras u 20:30 totalna pomrčina Sunca: Momenat potpunog buđenja, prosvjetljenja i otvaranja nekih novih vrata..

Večeras u 20:30 totalna pomrčina Sunca: Momenat potpunog buđenja, prosvjetljenja i otvaranja nekih novih vrata..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Snaga pomrčine ne traje samo ovih nekoliko dana uoči i nakon nje, već i narednih nekoliko mjeseci, što predstavlja dugotrajan, ali i sasvim dovoljan period za realizaciju prije svega osobnih i poslovnih planova. Svatko od nas dobiva priliku zablista, da se pokaže, i sebe predstavi u najboljem svjetlu kroz ono čime se bavi i što predstavlja neki njegov osobni pečat.

 

Lav i Vodenjak su dva znaka koja su prvenstveno afektirana ovom eklipsom, pogotovo svi oni koji u svom osobnom horoskopu imaju naglašen 28. i 29. stupanj u ovim znacima, odnosno neku osobnu planetu ili Ascendent na fiksnoj zvijezdi Regulus na kojoj se u stvari odigrava ovo pomračenje.

 

Za mnoge od njih ovaj period može predstavljati “pet minuta slave”, sretnih okolnosti i događaja koji otvaraju i pokreću potpuno nove mogućnosti i prilike, kako za osobni tako i za profesionalni razvoj. Ovo je idealan trenutak za sve one koji već dugo vremena tumaraju, pokušavajući sebe pronaći i izgraditi.

 

Velike promjene su na pomolu svakom tko je spreman za svoj život i svoje postupke preuzeti punu odgovornost, bez straha se osloboditi starih postulata i uvjerenja, kako bi  se mogao prepustiti spletu okolnosti i svemu što će uslijediti, odnosno hrabro zakoračiti u novu životnu etapu. Pomrčina Sunca u Lavu zatvara ciklus, ali i započinje novi.

 

Sunce će biti u egzaktnom trigonu s retrogradnim Uranom pa ovo može predstavljati svaku propuštenu i izgubljenu prijašnju šansu, koja se sada ponovno pojavljuje u vidu novih mogućnosti za uspjeh.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3