Večeras u 20:30 totalna pomrčina Sunca: Momenat potpunog buđenja, prosvjetljenja i otvaranja nekih novih vrata..

Večeras u 20:30 totalna pomrčina Sunca: Momenat potpunog buđenja, prosvjetljenja i otvaranja nekih novih vrata..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Uran uvijek predstavlja rizik kojeg je neophodno preuzeti kako bismo uspjeli u onome što smo zamislili, ali ovoga puta, on predstavlja pozitivan rizik i skrivenu šansu za nas.

 

Fiksna zvijezda Regulus je jedna od najznačajnijih, simbolizira velike i iznenadne uspjehe, sretnu zvijezdu i slavu preko noći. Ona prije svega može pružiti blagodati onima koji znaju u sebi prepoznati svoju svrhu, skriveni talent i koji su u potpunosti svjesni svojih mogućnosti i osobnih sposobnosti.

 

Svako samozavaravanje i trošenje energije u pogrešnom pravcu, može rezultirati neuspjehom i padom. Iz tog razloga, primarna simbolika ove pomrčine je samospoznaja, potpuno razumijevanje sebe i osobnih mogućnosti.

 

Sretan čovjek je onaj koji u sebi prepozna svoj osobni poziv i koji kroz svoj talent uspije. Da bi to postigli, moramo se pronaći u simbolici svoje 5. kuće horoskopa, znaka Lava i Sunca. Ta tri čimbenika predstavljaju formulu za osobno zadovoljstvo i orijentaciju.

 

Sve što radimo iz ljubavi potječe iz naše pete kuće, a sada upravo dobivamo priliku da ovaj segment naše natalne karte maksimalno iskoristimo, da pokažemo u čemu smo najbolji i predstavimo sebe u pravom svjetlu, kakvi zaista – jesmo!

 

Astrolog: Facebook Dunja Ilić

Stranice: 1 2 3