Kako ih ZAVESTI: Biku pružite romantiku i udobnost, Jarca odvedite na skriveno mesto, a OVAJ znak se predaje SAMO ako oseti pravu ljubav..

Kako ih ZAVESTI: Biku pružite romantiku i udobnost, Jarca odvedite na skriveno mesto, a OVAJ znak se predaje SAMO ako oseti pravu ljubav..

22. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

RAK – Traže čvrste dokaze ljubavi

Možete biti pravi virtuoz u se*su, ali ako muškarac Rak oseti da mu emotivno ne pripadate, teško ćete ga uzbuditi. Pričajte mu kako i koliko ga volite, vodite ga u romantičnu šetnju, najbolje blizu vode; pričajte mu o zalazu sunca i često istaknite da je vaš odnos sudbinski. Romantika ga uzbuđuje, ali kako kod mnogih Rakova ljubav ide kroz želudac, uzbudiće ga i specijaliteti i dobro vino. Voli mirise, ali najviše one iz vaše kuhinje.

 

Ženu Raka uzbuđuje pomisao da pored sebe ima partnera koji ljubi i voli samo nju, koji dira i grli samo njeno telo. Morate biti nežni, omogućiti joj potpuni intimni mir i sigurnost. Voda je opušta i pokreće strast, pa biste mogli da napravite kupku za dvoje.

 

 

LAV – Uzbuđuje ih dominacija

Ponosnog Lava hranite pohvalama i divite mu se da je neodoljiv. Stvorite atmosferu u kojoj će se vaš strastveni Lav osećati kao njegov animalni dvojnik lav – Kralj džungle. Dopustite mu potpunu vlast nad vašim telom – uzbuđuje ga osećaj dominacije. Ipak, i on voli vašu inicijativu i sočne predloge. Vežite mu oči tako da ne zna odakle ćete početi.

 

Lavicu obasipajte komplimentima i dobrim vinom, govorite joj da lepšu i poželjniju ženu niste videli. Ona mora da se oseća kao kraljica na pijedestalu svih vaših želja. Tretirajte je kao boginju ljubavi, hranite je dokazima vaše potpune naklonosti, odanosti i vernosti. I ne zaboravite da ona voli glamur. Uzbuđuju je vaš status i ugled.

 

 

DEVICA – Treba ih opustiti

Svaka tipična muška Devica teško doživljava pravo se*sualno uzbuđenje. Sve radi organizovano pa tako i “ono”. Možete ga uzbuditi ako mu priredite neku vrstu šok – terapije. Isprovocirajte situaciju koju od vas ni u snu ne očekuje.

 

Nju morate da naučite kako da se opusti. Kada vodi ljubav, žena Devica stalno razmišlja da li je dovoljno privlačna i čista pa se možda u toj njenoj osobini krije razlog zašto je uzbuđuje vođenje ljubavi u kupatilu. S njom vodite ljubav ujutru dok se još nije očešljala i sredila, kako bi shvatila da vam je privlačna i onda kada nije savršeno doterana.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4