Kako ih ZAVESTI: Biku pružite romantiku i udobnost, Jarca odvedite na skriveno mesto, a OVAJ znak se predaje SAMO ako oseti pravu ljubav..

Kako ih ZAVESTI: Biku pružite romantiku i udobnost, Jarca odvedite na skriveno mesto, a OVAJ znak se predaje SAMO ako oseti pravu ljubav..

22. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

JARAC – Vampiri strasti

Može da vam se čini kao da je više fokusiran na postizanje vašeg zadovoljstva, nego na svoje. Ovo je daleko od istine, on samo dobro kontroliše strasti. Da bi se uzbudio, osigurajte mu miran, diskretan kutak jer ga odbija sve što je riskantno i egzibicionističko. Budite topli i nežni, ne preterujte sa šminkom – uzbudićete ga prirodni. Iza zatvorenih vrata spavaće sobe pretvara se u pravog vampira strasti.

 

Tipična žena Jarac želi da bude rob svojih strasti i nagona, ali je racio u tome sprečava. Vrlo teško se opušta, kontroliše svoj libido i stidi se svojih erotskih maštarija. Ohrabrite je i otvorenim pristupom u seksu pokušajte da razbijete njen oklop suzdržanosti.

 

 

VODOLIJA – Voli se*s online

Muškarca Vodoliju ćete uzbuditi originalnim predlozima nečega što u se*su možda još nije probao. Voli neobične situacije i okolnosti u kojima bi neko drugi radio sve ostalo – samo ne vodio ljubav. Pričajte mu kako s njim zamišljate se*s u svlačionici neke robne kuće ili na plaži gde ima ljudi. Ne znači da će pristati baš na takav se*s, ali će ga već i takvi virtualni predlozi uzbuditi.

 

Žena Vodolija voli neobične načine primanja ljubavnih poruka. Hirovita i provokativna, može da deluje kao da je operisana od romantike. Varate se jer pojam romantike za nju ima sasvim drugačije značenje. Pošaljite joj vruću poruku u kojoj joj otkrivate svoje intimne želje. Mogla bi prijatno da vas iznenadi.

 

 

RIBE – Uzbuđuje ih jak partner

Preuzmite inicijativu u se*su jer ovaj muškarac voli žensku snagu. Poznati su mu svi ženski trikovi, znaće kakvu igru igrate, ali će u njoj uživati. Prihvatiće bilo kakvu situaciju, bitno je da ste vi u njoj glavna glumica.

 

Žena Riba retko kaže “ne”. Priredite joj prijatnu i toplu atmosferu i videćete da je uzbuđuje maštovit ljubavnik koji će joj u jednom trenutku recitovati poeziju, a u drugom poludeti od strasti – ali i to morate činiti sa stilom.

 

 

 

Izvor: 24sata.hr

Stranice: 1 2 3 4