Kako ih ZAVESTI: Biku pružite romantiku i udobnost, Jarca odvedite na skriveno mesto, a OVAJ znak se predaje SAMO ako oseti pravu ljubav..

Kako ih ZAVESTI: Biku pružite romantiku i udobnost, Jarca odvedite na skriveno mesto, a OVAJ znak se predaje SAMO ako oseti pravu ljubav..

22. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VAGA – Voli udvaranje i lep donji veš

Šarmantnu mušku Vagu uzbudićete zavodljivim donjim vešom, mirisima i decentnom šminkom. Uzbuđuje ga kombinacija nevinog anđela i stastvene grešnice.

 

Pod okriljem kraljice ljubavi Venere, strastvena žena Vaga voli da je zavode, pa tu fazu udvaranja nastoji da održava u vezi što duže. Čak i kada vas dugo godina voli, uvek morate da je zavodite kao na početku veze. Ona je dušom i telom zavodnica i koketa. Ipak pazite, od vas očekuje lepe manire, nećete je impresionirati niti uzbuditi vulgarnošćui grubostima.

ŠKORPIJA – Strastveni i bez stimulacije

Treba li Škorpiju, kralja Erosa uopšte uzbuditi? Strastven dušom i telom, još ćete morati da razmišljate kako da se od njega odbranite! Praviće se hladan, ali pre nego što uopšte napravite prvi potez, pročitaće sve vaše namere. Gde god ga dodirnete (čak i slučajno) već je uzbuđen. Gutaće vas očima, skidati u mislima pa ćete i zakopčani do grla za njega uvek biti goli. Samo mu prepustite inicijativu.

 

Ni žena Škorpija nije ništa manje strastvena. Ono što je može se*sualno uzbuditi je naboj i dramatičnost neke situacije. Ona je vrtlog strasti i ne treba je posebno stimulisati. Za nju ste otvorena knjiga i što je više bockate pričama o sočnom seksu, sve više ste u “opasnosti” da skoči na vas i u jednom trenutku čak zamenite uloge. Požudna, strastvena i dominantna, vladaće svim vašim čulima.

 

 

STRELAC – Uzbuđuje ih rizik

Predložite mu se*s u krajnje nemogućim situacijama. Računajte na njegovu animalnu prirodu u kojoj svaki pravi Strelac prepoznaje svoje iskonsko biće. Recite mu da je Kama Sutra dečja slikovnica i biće van sebe od uzbuđenja.

 

I žena Strelac je slična. Uzbuđuju je rizik i neizvesnost. U trenutku kada se nagla kroz prozor i posmatra prolaznike, približite joj se s leđa i zagrlite je. To će biti dovoljno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4