SUDBINSKA LJUBAV: Horoskop otkriva u kojem ZNAKU je rođen vaš doživotni partner i SRODNA DUŠA..

SUDBINSKA LJUBAV: Horoskop otkriva u kojem ZNAKU je rođen vaš doživotni partner i SRODNA DUŠA..

22. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Prema Zodijaku, sledeći znakovi su najkompatibilniji i imaju potencijal da ostvare najdublje emotivne veze.

Otkrijte koji znak horoskopa je vaša srodna duša!

 

 

OVAN
Za tebe je ljubav strast i uzbuđenje. Voliš da flertuješ i gotovo uvek osvojiš muškarca kojeg poželiš jer je nemoguće odoleti tvom šarmu i duhovitosti. On je potpuno očaran tvojom željom da ga imaš i svim onim što si spremna da uradiš kako bi mu dokazala svoju ljubav.

 

Tvoja srodna duša: Lovci kao što su Strelac i Lav, najbolji su plen.

 

 

BIK
Moćni Bik je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka. Ti sanjaš o savršenom princu koji će te držati za ruku i obasipati malim poklončićima. Zauzvrat, biće ti zadovoljstvo da ga razmaziš. Ti ne igraš igre u ljubavi, niti voliš muškarce koji ih igraju. Strpljenje i odlučnost ti dopuštaju da čekaš savršenog mladića radije nego da trošiš vreme na običnu vezu.

 

Tvoja srodna duša: Ribe su privlačni tvojoj osećajnoj strani, ali jake Škorpije čine da ti srce brže zakuca.

 

 

BLIZANCI
Ti si majstor u flertu, i gde god da se pojaviš za sobom ostavljaš gomilu slomljenih muških srca. Ti ne želiš nikoga da povrediš, ali mladići se jednostavno zaljubljuju u način na koji se smeješ ili zabacuješ kosu. Ti uživaš u ovim igricama sve dok ne pronađeš mladića pored kojeg ćeš želeti da se skrasiš.

 

Tvoja srodna duša: Tebe privlači samostalna Vodolija, ali idealni znak za tebe je Strelac jer će voleti tvoj avanturistički duh i majstor je u flertu, kao i ti!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4