SUDBINSKA LJUBAV: Horoskop otkriva u kojem ZNAKU je rođen vaš doživotni partner i SRODNA DUŠA..

SUDBINSKA LJUBAV: Horoskop otkriva u kojem ZNAKU je rođen vaš doživotni partner i SRODNA DUŠA..

22. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

RAK
Ti si osećajna ljubavna ptičica. Tebi je potreban muškarac koji voli da se mazi kao i ti, ali u isto vreme i poštuje tvoje staromodne standarde. Važno ti je da se tvojim roditeljima dopada tvoj dečko jer je tebi najvažnija porodica. Tvoj idealni sastanak sa mladićem je kada ostanete kod kuće, i uživate gledajući zajedno filmove.

 

Tvoja srodna duša: Nežna strana Device izlazi na površinu u tvom prisustvu.

 

 

LAV
Kraljevska Lavica voli da bude glavna u ljubavi. Muškarce pomalo plaši tvoja samouverenost i nezavisnost dok te ne upoznaju. Istina je da moćna kraljica džungle može postati preplašeno mače kada joj neki muškarac slomi srce. Duboko u duši, ti si mačkica koja voli da ima samo jednog mladića koga će zvati svojim. Duboko si odana, i to zahtevaš i od svog dečka.

 

Tvoja srodna duša: Blizanci i Strelac ti nude uzbuđenje, ali pored Raka osećaš se sigurno i voljeno.

 

 

DEVICA
Stidljiva Devica nije od onih koji ljube a posle pričaju o tome. Ljubav je privatna stvar između tebe i tvog dnevnika. Tvoj ljubavni stil je pre da ga ostaviš da se pita, nego da napraviš prvi korak ili se besramno baciš na mladića. Ti ne želiš da budeš misteriozna. U suštini, ti si potpuno otvorena i iskrena, čim odlučiš da dozovoliš mladiću da ti se približi. Međutim, pre nego što se to dogodi, on će morati da te impresionira svojim umom.

 

Tvoja srodna duša: Ti poštuješ senzibilitet Jarca.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4