SUDBINSKA LJUBAV: Horoskop otkriva u kojem ZNAKU je rođen vaš doživotni partner i SRODNA DUŠA..

SUDBINSKA LJUBAV: Horoskop otkriva u kojem ZNAKU je rođen vaš doživotni partner i SRODNA DUŠA..

22. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

JARAC
Za tebe je ljubav ozbiljna stvar. Nema šanse da dovedeš svoje srce u opasnost, osim ako si sigurna da su ti osećanja uzvraćena. Ti voliš da ispitaš okolinu, a zatim lagano uploviš u vezu. U tvojim romansama prijatelji igraju veliku ulogu jer ti često pribavljaju važne informacije!

 

Tvoja srodna duša: Bik i Devica te razumeju bolje nego bilo ko.

 

 

VODOLIJA
Ti si nezavisna. Najveća greška koju neki mladić može da napravi je da ugrozi tvoju slobodu. Ti ne želiš da ljubav upravlja čitavim tvojim životom. Petkom uveče voliš da se vidiš sa njim, ali zato subotom izlaziš sa prijateljicama. Ako mu to ne odgovara, otpisuješ ga. Takođe mu je potrebno da ima samopouzdanja da bi razumeo da je tvoje srce dovoljno veliko da voli sve.

 

Tvoja srodna duša: Mladić rođen u znaku Device je dobar za tebe jer i on voli da ima slobodu.

 

 

RIBE
Astrološka boginja ljubavi je najsrećnija kada je zaljubljena – stvarno zaljubljena. Ti si romantik koji potpuno veruje u postojanje srodnih duša. U stvari, ti si spremna da prevrneš i zemlju da bi pronašla svoju. Kada budeš pronašla savršenog mladića, bićeš spremna sve da učiniš za njega, ali ponekad je greška da njegove potrebe stavljaš ispred svojih.

 

Tvoja srodna duša: Rak oseća tvoj bol, i deli tvoju radost bolje nego bilo koji drugi znak.

 

 

beograd.in

Stranice: 1 2 3 4