SUDBINSKA LJUBAV: Horoskop otkriva u kojem ZNAKU je rođen vaš doživotni partner i SRODNA DUŠA..

SUDBINSKA LJUBAV: Horoskop otkriva u kojem ZNAKU je rođen vaš doživotni partner i SRODNA DUŠA..

22. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VAGA
Tvoje magične moći ti dozvoljavaju da privučeš baš onaj tip mladića koji želiš, a zatim baciš čini koje učine da se beznadežno zaljubi u tebe. Ovo ne znači da ti nisi probirljiva. Tvoj dečko mora da izgleda dobro i oblači se dobro kao i ti.

 

Tvoja srodna duša: Ne možeš ignorisati način na koji Ovan ulazi u prostoriju, ali on nije pravi za tebe. Rak će te obožavati kao niko drugi.

 

 

ŠKORPIJA
Škorpija se ne boji da se bori za ljubav. Čim zapaziš nekog muškarca, ti instinktivno znaš šta ćeš da uradiš i kažeš da bi te on poželwo. U stvari, ti si toliko dobra u igri zavođenja da on pomisli kako on juri tebe. Ti konce uvek držiš u svojim rukama.

Emocije držiš zaključane dok nisi sigurna da mu možeš verovati. A onda, on neće spoznati intenzivniju ljubav od tvoje.

 

Tvoja srodna duša: Padaš na Ribe i Raka.

 

 

STRELAC
Kada je u pitanju ljubav, ti si opuštena. Mladići padaju na tebe jer ih ne zamaraš i ne dramiš bez potrebe. Ti voliš tipove koji vole dobar provod, avanturističkog su duha i spontani su. Potrebno je i da budu iskreni i poštuju to što ti stvari posmatraš onako kakve jesu. Duboko u svom srcu, čezneš za putovanjima, pa te često privlače mladići egzotičnog izgleda ili oni koji potiču iz udaljenih mesta.

 

Tvoja srodna duša: Najbolje je da se držiš mladića slobodnog duha kao što su Vodolija ili Blizanac.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4