Pun Mjesec u Ribama 06.09.- Dolazi plima SNAŽNIH OSJEĆANJA, stižu događaji koji nas VRAĆAJU U PROŠLOST!

Pun Mjesec u Ribama 06.09.- Dolazi plima SNAŽNIH OSJEĆANJA, stižu događaji koji nas VRAĆAJU U PROŠLOST!

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

U srijedu, 6. rujna u 8 sati i 4 minute pun Mjesec u znaku Riba potaknut će plimu snažnih osjećaja. Bude se sjećanja, neki nas događaji vraćaju u prošlost, jača potreba za izolacijom, samoćom.

 

Tražimo zaštitu, čak i od samih sebe jer lako padamo u iskušenje i činimo ono za što osjećamo da nije dobro za nas. No svako pružanje otpora još više jača ono s čim se borimo.

 

Možda predaja nije loša opcija. Ako to znači i učiniti nešto čemu se glava protivi, zašto ne? Svako novo iskustvo daje nam uvid u to gdje smo sada i što možemo dobiti iz trenutnih okolnosti. Odlučite li pak pobjeći od stvarnosti i  vlastitih osjećaja, tu ‘rupu’ nekako treba zakrpati, a tada ju najčešće zatrpavamo prevelikim količinama hrane, alkoholom ili nekom drugom ovisnosti. Znajte da uvijek imate mogućnost izbora.

 

Ovaj Uštap traži predaju, nudeći jednosmjernu kartu za odlazak iz onog područja života u kojem zatočeni čučimo u mraku nadajući se nekom čudesnom preokretu koji nikako da se dogodi. Ustanite i upalite svjetlo!

 

Oprostiti znači otpustiti, krenuti dalje. Tako se prestajete mučiti, dvojiti, osuđivati i prosuđivati, predugo patiti. Otet ćete snagu tim kradljivcima energije. Nastojte se osloboditi osjećaja krivnje kao i odgovornosti za ono što se dogodilo, a više se ne da popraviti. Kad oprostite, lakše je prihvatiti ono što jest, promijeniti svoju stvarnost, realnije pogledati što se uistinu dogodilo i shvatiti da ste mogli i znali, sigurno bi učinili bolje.

 

Patnja proizlazi iz nemogućnosti prihvaćanja stvarnosti, ona je zapravo neostvarena želja da stvari budu drukčije. U patnji nismo svjesni svoje osobne moći, postajemo žrtva, osjećamo se bespomoćno, a kako bismo sve to lakše podnijeli okrivljavamo vanjske okolnosti. I tako se vrtimo u krug.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2