NEDELJNJI HOROSKOP od 9. do 16. septembra: Raka očekuju važni životni događaji, Vagu čeka prelep vikend, Strelac će primiti zanimljiv poziv…

NEDELJNJI HOROSKOP od 9. do 16. septembra: Raka očekuju važni životni događaji, Vagu čeka prelep vikend, Strelac će primiti zanimljiv poziv…

8. rujna 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Teško vam je da podnosite gužvu? Suočite se sa njom u ponedeljak i utorak i nemojte da izgubite živce. Koliko god vam situacija delovala nerešivo, ipak nije tako. U sredu i četvrtak bićete izazvani da postavite prioritete u životu. Da li ćete se opredeliti za posao? Ili za partnera?

 

Najbolje je da se napravite balans i ne budete isključivi, šta god da je upitanju. Fanatizam ne donosi pozitivna rešenja. Vikend će biti prepun društvenih događaja. Budite svugde prisutni, nasmejani i ostvarujte kontakte koji će vam pomoći da napredujete u karijeri.

 

 

ŠKORPIJA

Vi konstantno nešto očekujete. To može biti frustrirajuće i loše uticati na vas i vaše raspoloženje. Vreme je da prestanete da osuđujete druge ljude, ako ne rade onako kako vi želite. Opustite se i otvorite svoje srce. U vama je mnoštvo emocija, ali često ste toliko opterećeni da im ne dozvoljavate da isplivaju na površinu.

 

U sredu i četvrtak očekuje vas priliv pozitivne energije. Šta god da uzmete da radite, bilo da se radi o poslu ili o privatnom životu, ići će vam od ruke. Vikend provedite u društvu. Samoća nikome nije prijatna. Pozovite goste na večeru ili idite u noćni provod.

 

 

STRELAC

U ponedeljak ćete dobiti snagu i moć od svog partnera. Vi se generalno dobro dopunjujete i kada radite nešto zajedno postižete najviše uspeha. Nedelja pred vama je izuzetno povoljna kada je ljubav upitanju. Nove veze, kao i stare, sve će pršati od emocija i ljubavi. U sredu i četvrtak biće vam potrebno da neko vreme provedete sami.

 

Nemojte se ustručavati da to priuštite sebi. Vreme provedeno u miru i tišini će vam pomoći da se opustite i razmislite o značajnim stvarima u životu. Za vikend vas očekuje interesantan poziv. To može biti neka bivša ljubav ili stari prijatelj. U svakom slučaju, bićete prijatno iznenađeni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4