Ženski horoskop otkriva TVOJE PRAVO LICE: Evo zašto su žene u OVIM znacima NEODOLJIVE

Ženski horoskop otkriva TVOJE PRAVO LICE: Evo zašto su žene u OVIM znacima NEODOLJIVE

12. rujna 2017. 0 By Admin 1

Kako pripadnice lepšeg pola mogu da se okarakterišu prema horoskopskom znaku – da li su nežne i suptilne, ili su možda amazonke i snažne žene.

 

 

OVAN

Žene u ovom znaku su snažne i neustrašive, baš poput drevnih ratnica amazonki, koje će mnogi uporediti sa muškarcima po njihovim karakteristikama i snazi. Njiima neće biti strano da se uhvate i muških poslova, pa se žene Ovnovi vrlo često oprobaju i u nekim tiptično muškim zanimanjima, poput inženjerskih poslova. Uporne su u svemu što naume i ne odustaju do kraja. Stil oblačenja im je udoban i ležeran, što nikako ne znači da nije ženstven – njihova ženstvenost isijava iz njihove snažne i karakterne ličnosti.

 

 

BIK

Žene Bikovi su prvo veliki hedonisti, koji vole da uživaju u svim blagodetima života – putovanjima, umetnosti, hrani, piću. Naklonjene su tradiciji i kući u smislu porodičnih vrednosti, koje su za njih jedna od glavnih ideja vodilja. Dame u ovom znaku su ženstvene, često sa naglašenim oblinama, istančanog ukusa za modu i za sve što je lepo.

 

 

BLIZANCI

Veliki ljubitelj mode, svih vrsta umetnosti, a naročito pozorišta, inteligentna, sa naglašenim smislom za humor, mladalačkog duha – žena Blizanac jednostavno osvaja sve oko sebe svojim šarmom. Ono što posebno krasi dame u ovom znaku zodijaka jeste lepa koža, koja često i u poznijim godinama ostaje mladalačkog izgleda.

 

 

RAK

Žene u znaku raka su suptilne, posvećene i emotivne supruge, požrtvovane majke sa izraženim majčinskim instinktom, uvek pune ljubavi i razumevanja za svakoga. Ako bi u jednoj reči treba da opišemo dame u ovom znaku, onda bi to bilo – majka sa velik slovom M, koja je stub porodice.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3