NEDELJNI HOROSKOP od 16. do 23. septembra: Vagi stiže neočekivani novac, Strelca očekuje zabava i dobar provod, Ovan u romantičnoj ljubavnoj šemi…

NEDELJNI HOROSKOP od 16. do 23. septembra: Vagi stiže neočekivani novac, Strelca očekuje zabava i dobar provod, Ovan u romantičnoj ljubavnoj šemi…

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

RAK

Vaše ambicije su vaš glavni pokretač i s obzirom da toliko toga imate na umu, dobro bi bilo da nedelju započnete dobrom organizacijom. Potrudite se da neke od zanimljivih ideja pribeležite, jer ćete biti okupirani obavezama kao nikada do sad!

 

Pa ipak, vremena za druženje imaćete već u sredu, a tada ćete doći i do nekih informacija koje će zauvek promeniti vašu sliku o jednom prijateljstvu. Na bolje. Četvrtak je pogodan za nove početke, bilo one koji se tiču vašeg posla ili privatne. Ovo je odličan dan za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji su pomalo izgubili veru u ljubav.

 

 

LAV

Obratite pažnju kada su u pitanju novčane pozajmice, jer bi lako moglo da se dogodi da budete oštećeni u ponedeljak ili utorak. Neke osobe lako ćete prozreti, iako će se one potruditi da vam se pokažu u najboljem svetlu. Sreda i četvrtak su idealni za nove početke. Ako ste raspoloženi da nešto naučite, ne bi bilo loše da edukaciju započnete upravo tih dana.

 

Povežite se sa nekim koga ste od nedavno upoznali, a ko ima afinitet ka sličnim stvarima kao i vi. U četvrtak i petak, bićete pomalo izgubljeni u moru informacija kojima budete okruženi, ali ne dozvolite sebi da vas one zbunjuju. Poslušajte jedan unutrašnji glas kako biste znali šta je najbolje za vas.

 

 

DEVICA

U ponedeljak, nemojte da oklevate u jednoj situaciji, čak i ako nemate dovoljno informacija, a ni većinu odgovora. Poslušajte jednog člana porodice i otklonite sve sumnje. Prilika koja vam se pruža je zaista jedinstvena i mogli biste da zažalite ako je propustite. Sreda i četvrtak su dani kada treba da se posvetite vašem partnerskom odnosu.

 

Poradite na eventualnim problemima i izgladite postojeće nesporazume koji su najverovatnije rezultat loše komunikacije, a ne nečeg ozbiljnijeg. U petak, zauzmite se za sebe, iako se to kosi sa nečijim mišljenjem. Ne dozvolite da vas optužuju za stvari koje niste skrivili.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4