NEDELJNI HOROSKOP od 16. do 23. septembra: Vagi stiže neočekivani novac, Strelca očekuje zabava i dobar provod, Ovan u romantičnoj ljubavnoj šemi…

NEDELJNI HOROSKOP od 16. do 23. septembra: Vagi stiže neočekivani novac, Strelca očekuje zabava i dobar provod, Ovan u romantičnoj ljubavnoj šemi…

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

VAGA

U ponedeljak se držite rasporeda. U poslednje vreme ste zapustili dosta toga i sada vam je gomila obaveza i nezavršenih zadataka na leđima. Ako se budete dobro organizovali, nemate oko čega da se brinete. U utorak i sredu, kada je ljubav upitanju, nemojte zalaziti u detalje.

 

Opustite se kako ne biste uplašili svog partnera. Lepo je voditi računa i biti posvećen, ali vaše ponašanje bi se lako moglo protumačiti kao napasno. Za vikend vas očekuje iznenadni finansijski dobitak na koji ste potpuno zaboravili. Počastite sebe!

 

 

ŠKORPIJA

Ponedeljak vam donosi zabavu i flert. Bićete okruženi interesantnim ljudima i prosto ćete blistati. Komplimenti, pažnja, pozivi na sastanke… očekujte puno izbuđenja. U utorak će vam biti dosta rutine, pa će vam se javiti želja da uradite nešto nesvakidašnje. Vodite računa da ne preterate. Razmazite sebe, ali nemojte postati lenji.

 

Počevši od četvrtka, pa sve do kraja nedelje, vaša strast će biti na visokoj lestvici. Ovo će vam doneti niz uzbuđenja. Ljubav kuca na vaša vrata. U nedelju vodite računa o tome šta jedete. Neka vam zdravlje bude na prvom mestu.

 

 

STRELAC

Početkom nedelje to nećete biti vi. Vi ste uglavnom opušteni i dobro raspoloženi, a u ponedeljak će vas obuzeti neke teške emocije sa kojima nikako nećete moći da se izborite. U utorak i sredu ćete imati ozbiljan razgovor po pitanju porodičnih odnosa. Sve će se na kraju završiti upravo onako kako ste vi želeli i kako vama to odgovara.

 

U četvrtak, ako budete želeli nešto da sakrijete, vodite računa kako ćete to izvesti. U petak i tokom vikenda, vaš mozak će raditi ubrzano i imaćete puno energije. Ovo vam donosi zabavu i dobar provod.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4