DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. oktobar: Jarac bi mogao biti razočaran, Ovan u ljubavnom iskušenju, pred Rakom velike odluke…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. oktobar: Jarac bi mogao biti razočaran, Ovan u ljubavnom iskušenju, pred Rakom velike odluke…

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Danas ćete biti u pravom ljubavnom iskušenju ukoliko ste nezadovoljni trenutnim partnerskim odnosom. Moguće je da ste se malo udaljili od voljenog bića i da je to glavni razlog zahlađenja vašeg odnosa.

 

Ne dozvolite da izgubite nešto zaista dragoceno. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka će imati jedan zanimljiv susret sa nekim koga su potpuno smetnuli s uma.

 

 

BIK

Raspoloženi ste da ugađate partneru i to preko svake mere. Ponekad nije loše dozvoliti drugoj strani da preuzme inicijativu. Ne doživljavajte ovo kao izdaju i zaboravite na osećaj manje vrednosti.

 

Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u braku, neka danas zaborave na ljubomoru.

 

 

BLIZANCI

Neko u vašoj neposrednoj okolini, najverovatnije iz poslovnog okruženja, želi da po svaku cenu pridobije vašu naklonost. Ukoliko ste singl i pruža vam se mogućnost putovanja u inostranstvo, smeši vam se romansa koja bi mogla potrajati i nakon vašeg povratka.

 

Svi oni koji su u vezi će morati da nađu način da se izbore sa partnerovom ljubomorom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4