DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. oktobar: Jarac bi mogao biti razočaran, Ovan u ljubavnom iskušenju, pred Rakom velike odluke…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. oktobar: Jarac bi mogao biti razočaran, Ovan u ljubavnom iskušenju, pred Rakom velike odluke…

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Ovaj dan je izuzetno povoljan za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji vole uzbuđenja, putovanja, avanture – drugim rečima, za sve one koji ne razmišljaju previše šta će biti sutra.

 

Čak i ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, poželećete da stalno budete u centru pažnje. Ukoliko još uvek tragate za ljubavlju, danas iskoristite svaku priliku za nova poznanstva.

 

 

ŠKORPIJA

Mnogi predstavnici vašeg znaka su čvrsto odlučili da nešto značajno promene u aktuelnom partnerskom odnosu. Moguće je da razmišljate o zajedničkom životu, a neki i o braku.

 

Oni koji su od skoro u vezi, bilo bi dobro da postanu odgovorniji i da se drže zadatih obećanja. Nađite vremena za voljenu osobu i pokažite joj koliko vam je stalo.

 

 

STRELAC

Danas ćete biti skloniji impulsivnom donošenju odluka vezanim za vaš ljubavni život, a to bi moglo negativno da se odrazi na vaš odnos sa voljenim bićem. Svaki pokušaj da napravite neku drastičniju promenu neće naići na odobravanje stalnog partnera.

 

Zaboravite i na eksperimentisanje, a ako ste slobodni i na započinjanje veze sa nekim koga nedovoljno poznajete.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4