DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. oktobar: Jarac bi mogao biti razočaran, Ovan u ljubavnom iskušenju, pred Rakom velike odluke…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 30. oktobar: Jarac bi mogao biti razočaran, Ovan u ljubavnom iskušenju, pred Rakom velike odluke…

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Skloni ste sanjarenju i idealizaciji partnera, iako vam to inače nije svojstveno. Ako ste u vezi sa nekim koga od nedavno poznajete, čuvajte se izvesnih razočarenja.

 

Poželjno bi bilo da se posvetite ličnim interesovanjima i druženju sa prijateljima. Nekoliko dana bez partnera učiniće da steknete realniju sliku o njemu.

 

 

VODOLIJA

Način na koji razmišljate i kako se ponašate u poslednje vreme, ostavlja pozitivan utisak na vašu okolinu.

 

Aktuelni partner je oduševljen vašom promenom, a novi ljudi su neminovno privučeni energijom i magnetizmom koji emitujete. Ukoliko ste singl, soba koju želite da impresionirate danas neće ostati ravnodušna na vaš šarm.

 

 

RIBE

Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su zadovoljni izborom partnera će danas doživeti nezaboravne romantične trenutke sa voljenim bićem. Takođe, očekuje vas i mnogo kvalitetnog vremena provedenog sa vašim prijateljima, a u nekim razgovorima, doći ćete do informacija koje bi mogle da promene vaš pogled na svet.

 

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3 4