Nedeljni horoskop od 29. oktobra do 5. novembra: Bik ne kontroliše ljubomoru, Ribama stižu velike promene u ljubavi, Škorpija u fatalnoj zabranjenoj vezi…

Nedeljni horoskop od 29. oktobra do 5. novembra: Bik ne kontroliše ljubomoru, Ribama stižu velike promene u ljubavi, Škorpija u fatalnoj zabranjenoj vezi…

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Mars u četvrtom polju, zajedno sa Venerom znak je da uveliko planirate veliku životnu promenu. Aktivirana su polja ličnih i poslovnih aktivnosti, što je znak da kompleksna situacija zahteva pažljiv plan za rešenje aktuelnih problema. Ukoliko ste započeli proces vezan za promenu posla ili kompletne karijere, ne žurite.

 

 

Ljubav – Saturn, vladar vašeg polja partnerstva, pred kraj znaka ali uz dinamičan aspekt Venere i Marsa iz kardinalne Vage, znak je da se spremaju bitna dešavanja po pitanju emocija i partnerskog odnosa. Oni koji su sami imaju priliku da uđu u vrlo bitnu vezu. Pravi je čas za raščišćavanje starih nesporazuma.

 

 

Zdravlje – Smanjite uzimanje supstanci koje mogu uticati na oscilacije pritiska.

 

 

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Naglašeno treće i četvrto polje nagoveštavaju mogućnost većih promena na poslu ili potpunog zaokreta po pitanju pristupa poslu i karijeri. Pomoć dolazi od osoba iz daljine ili od poslovnog aranžmana sa nekim velikim ili stranim poslodavcem. Budite oprezniji u nastupajućem periodu jer su i poslovni odnosi zahtevniji kao i mogućnosti koje proizilaze iz njih.

 

 

Ljubav – Saturn, vladar vašeg sedmog polja, u sekstilu sa Venerom, ukazuje na povećanu senzitivnost, ali i emocionalnu zatvorenost. Prisustvo Marsa u istom znaku unosi pojačanu dinamiku u ljubavni život, ali kod najvećeg broja pojedinaca sve će proteći u stilu “mnogo buke – malo realnih dešavanja.

 

 

Zdravlje – Pazite da se ne opečete, vodite računa o povredama ekstremiteta.

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Polje finansija, markirano je Marsom i Venerom, što znači da ide red benefita, red haosa, sa tim da se situacija na kraju ipak okreće u vašu korist, mada u manjem obimu nego što očekujete. Vladar polja karijere u vašem slučaju je isti kao i vaš vladar, Merkur, a kako je trenutno u Škorpiji, rezultati neće biti preterano impresivni. Izbegavajte rizike.

 

 

Ljubav – Jupiter u Škorpiji u konjunkciji sa Suncem ukazuje na potrese u emotivnom životu koje ne bi trebalo da podstičete nego da smirujete ako je to ikako moguće. Važno je da uvek imate na umu da nije svaka osoba koja se postavi u vašu zonu interesa pogodna za nešto više. Ne očekujte “kule i gradove” od onih koji to ni ne nude.

 

 

Zdravlje – Više se odmarajte, pazite se povrede leđa.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4