Nedeljni horoskop od 29. oktobra do 5. novembra: Bik ne kontroliše ljubomoru, Ribama stižu velike promene u ljubavi, Škorpija u fatalnoj zabranjenoj vezi…

Nedeljni horoskop od 29. oktobra do 5. novembra: Bik ne kontroliše ljubomoru, Ribama stižu velike promene u ljubavi, Škorpija u fatalnoj zabranjenoj vezi…

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Vaš vladar Saturn, u dobrom aspektu sa Marsom i Venerom, povoljno utiče na vaše polje karijere i nagoveštava da je došlo vreme za sređivanje poslovne situacije. U svakom slučaju i dalje budite oprezni i nemojte lako ulaziti u neke aranžmane dok ne proverite sve detalje. Mars unosi element haosa i nesigurnosti.

 

 

Ljubav – Emotivni život je u senci problematičnih poslovnih dešavanja pa bi najbolje bilo da se držite ustaljenih navika i pravila. Možda vam tako neće biti najudobnije, ali je sigurno sve dok ne ovladate poslovnim izazovima. Slobodni imaju mnogo šansi za nove veze, ali malo pravih.

 

 

Zdravlje – Mogući manji stomačni problemi.

 

 

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Deseto polje, koje ukazuje na karijeru i status, vrlo je aktivno, ali iako na prvi pogled sve deluje povoljno, čini se da je ipak “na klimavim nogama”, pa zato izbegavajte rizične akcije. Što je veći poslovni poduhvat, to je veći rizik. Takođe, oni koji menjaju radno mesto mogu biti u zabludi, to jest ugovoriti jednu stvar, a u praksi doći na savim drugačiju organizaciju posla.

 

 

Ljubav – Polje emocija je stabilno samo za one u čvrstim brakovima i vezama gde ništa ne škripi, dakle, za vrlo mali broj osoba. Svi ostali će biti u situaciji da preispituju svoj odnos sa partnerom i da rešavaju manje ili veće razmirice.

 

 

Zdravlje – Dobro se osećate, ali uzmite nešto za podizanje imuniteta.

 

 

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Saturn je u polju karijere, ali zbog oslabljenog Jupitera ne uspeva da sve konce drži u rukama. To proizvodi napetost vezanu za posao i dogovore sa brojnim problematičnim ishodima. Sukob sa autoritetom nije ono što vam sad treba, zato nađite načina da dobijete podršku. Finansijska situacija je ugrožena, izbegavajte veće troškove.

 

 

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva, u vama trigonskom znaku Škorpije ukazuje na nove mogućnosti na ljubavnom planu, ali i promene postojećih veza. To naravno ne znači da će do promene sigurno i doći, ali trebalo bi da posvetite veću pažnju ljubavnim problemima i partneru. Suštinski, to je prvi korak ka boljoj budućnosti.

 

 

Zdravlje – Proverite sinuse i vodite računa o stomaku.

 

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4