Nedeljni horoskop od 29. oktobra do 5. novembra: Bik ne kontroliše ljubomoru, Ribama stižu velike promene u ljubavi, Škorpija u fatalnoj zabranjenoj vezi…

Nedeljni horoskop od 29. oktobra do 5. novembra: Bik ne kontroliše ljubomoru, Ribama stižu velike promene u ljubavi, Škorpija u fatalnoj zabranjenoj vezi…

29. listopada 2017. 0 By Admin 1

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Mars i Venera, zajedno u vašem prvom polju znak su antagonistične potrebe da sve postignete jednim potezom. I sami znate da je suštinski to nemoguće. Potrebno je samo da realno postupate i da se ne rasplinete na više strana i uspeh je vaš. Od svega što se nudi izaberite ono što deluje najprostije i najdelotvornije.

 

 

Ljubav – Vladar sedmog polja u prvom polju ukazuje na neravnotežu u vezi. Haos i nemogućnost da se sagleda druga strana biće glavne karakteristike vašeg ljubavnog života u ovom periodu. U zavisnosti od ličnog natala odvijaće se različiti scenariji, ali gotovo svi će morati da se pozabave problemima vezanim za partnerski odnos.

 

 

Zdravlje – Manja prehlada znak je pada imuniteta.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Skup planeta u vašem znaku, stvaraju iluziju da su sve šanse u vašim rukama, ali Merkur bez aspekata i trenutno oslabljeni Jupiter ne ukazuju na bitna pomeranja u karijeri i poslu. To praktično znači da uzalud očekujete bitna dešavanja kojima bi se brzo i lako stiglo do cilja kako to na prvi pogled deluje.

 

 

Ljubav – Venera se pita za polje partnerstva, a nalazi se u dvanaestom polju sa vašim vladarem Marsom, što je generalno loša postavka za pozitivne ishode dešavanja. Moglo bi da se dogodi da “igrom slučaja” uđete u vezu sa zauzetom ili problematičnom osobom. Moguće je, takođe, da partner sumnja u vašu iskrenost.

 

 

Zdravlje – Nesanica, kao posledica stresa.

 

 

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Saturn u prvom polju u sekstilu sa Venerom, znak je većih promena koje se spremaju. Ali, izgleda da se nećete adekvatno snaći u prvim momentima jer vam je vladar, Jupiter pod dominacijom Sunca izgubio snagu i “dostojanstvo”. U prilici kada se ovako “nameste” planete moguće je da iskrsnu neki stari poslovi koje ćete sada morati da dovršite.

 

 

Ljubav – Merkur, vladar sedmog polja je zajedno sa vladarem prvog, Jupiterom, u Škorpiji u dvanaestom polju. Situacija na ljubavnom planu nija baš najpovoljnija za vas. Stoga, vrlo pažljivo postupajte i ne reagujte na prvi impuls kako ne biste krenuli pogrešnim putem.

 

 

Zdravlje – Dobro se osećate, ali, ako nosite naočare, bilo bi dobro da proverite dioptriju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4