Astro novembar- Jupiter u Škorpionu: Život na ivici, otkrivanje starih tajni, burni događaji i erupcija strasti

Astro novembar- Jupiter u Škorpionu: Život na ivici, otkrivanje starih tajni, burni događaji i erupcija strasti

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK
Ljubav
U vašem polju ljubavi tokom novembra je planetarna žurka, a obzirom da nas tu čeka I mlad Mesec – sve se otvara Rakovima da konačno uđu u jednu pažnje, truda I ljubavi vrednu priču. Slobodni Rakovi će od samog početka novembra biti “probuđeni” – osećaćete se kao da treperite iznutra, kao da intuitivno osećate da se nešto veliko I lepo približava I dolazi put vas. Najjači momenti za ljubav, za nova poznanstva, za uplovljavanja u jake emotivno – erotske priče biće tokom druge dekade novembra. Veze započete u ovom periodu karakterisaće snažna ljubavna povezanost, osećaj “prepoznavanja”, ali I velika količina strasti, ljubomore I posesivnosti.

Što se tiče Rakova u emotivnim I bračnim vezama, vi ćete sa partnerom funkcionisati “na preskok”. U jednom trenutku više nego dobro, u drugom već – nikako. No, bitno je da ništa od ovih lošijih situacija neće zaista uticati na kvalitet vašeg odnosa, jednostavno – reći ćete jedno drugom šta imate I nastaviti dalje. Pošto se u drugom delu novembra dešava mlad Mesec u vašem polju koje vlada potomstvom, ako ste planirali – sada ovo imate I priliku da ostvarite. Ukoliko niste – možda je došao trenutak da ozbiljno razmislite o tome…sada lako dolazi do začeća….

 

Posao
Pred vama je mesec u kojem će vas svakodnevica vrlo iscrpljivati I donositi vam na dnevni red gomilu obaveza, papirologije, ali I kontakata sa osobama sa kojima ćete imati problem da se usaglasite I dogovorite. Poslovna partnerstva I saradnje će uglavnom funkcionisati stabilno, mada vam je što se toga tiče bolja druga polovina meseca. Naglašeno polje hobija, kreativnosti I talenata izbaciće u prvi plan one Rakove koji se bave idejnim radom, zabavom, decom, I doneti nekima od vas poboljšanje finansijskih uslova. Neke od vas čeka više kratkih poslovnih putovanja, a ukoliko se ona vezuju za inostranstvo, budite sigurni da možete napraviti dobar poslovni dogovor. Finansijski – prilično ćete solidno proći.

Zdravlje
I za Rakove je ovo pomalo komplikovan mesec po pitanju zdravlja. Nećete imati dovoljno energije, virusi
I prehlade će se lako “kačiti” za vas, a često ćete osećati I povećan umor I iscrpljenost. Lek za sve ovo je odmor, više boravka na svežem vazduhu I kvalitetna ishrana.

 

 

 

LAV
Ljubav
U prvom delu meseca vi I partner ćete biti prilično neusklađeni. Onda kada vi imate vremena I kada ste raspoloženi – partner je zauzet I loše volje, I obrnuto. Dešavaće se I da prođe par dana a da ne uspevate da se vidite ili provedete nešto više vremena nasamo. Iako se ovo neće sviđati ni vama niti voljenoj osobi, to neće dovoditi do većih problema, mada ćete vi imati povremeno faze kada se durite I kada pokušavate da skrenete pažnju na sebe I svoje potrebe. U drugom delu novembra – mlad Mesec u polju doma, ali I prelazak Sunca koje vlada vašim znakom u srodni znak Strelca I polje ljubavi, itekako će poboljšati kvalitet veze sa voljenom osobom. Kod nekih od vas mlad Mesec može doneti I potrebu da ozakonite ili ozvaničite vašu vezu, ili da počnete da živite zajedno.

Slobodni Lavovi će biti vrlo aktivni tokom celog novembra – možda I nećete izlaziti nešto naročito, ali ćete non stop biti okruženi prijateljima I nekim novim osobama, možda čak I praviti neke žurke ili dešavanja u svom domu. Najpogodnija za ulazak u nove ljubavne “šeme” jeste druga dekada novembra, kada preko osobe sa kojom se jako dugo družite možete upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled.

 

Posao
Iako ćete veći deo meseca imati osećaj da “presipate iz šupljeg u prazno” I smatrati da se ništa podsticajno ne dešava u poslovnom segmentu, ipak smatram da ćete krajnjim rezultatima ovog novembra biti prilično zadovoljni. Možda I neće biti nekih naročitih pomaka tokom prve dekade, ali ostatak meseca vam donosi em jednu dosta zanimljivu poslovnu ponudu, em nekima od vas I jake kontakte sa strancima, pa čak I odlaske na službena putovanja van zemlje. Sa novcem budite prilično oprezni, jer ćete imati mogućnosti za par “kikseva” u kojima možete ostati na gubitku. Pažljivo raspolažite onim što imate I ne ulećite ni u kakve investicije, makar tokom prvog dela meseca.

Zdravlje
Sve dok Sunce ne uđe u znak Strelca, tokom treće dekade novembra, nećete se osećati potpuno dobro po pitanju zdravlja. Osećaj statičnosti, umora, iscrpljenosti, mnoge od vas će mrzeti da se pomere s mesta I biće vam potrebno više sna nego inače.

 

 

 

DEVICA
Ljubav
Device će se truditi da svaki deo svog slobodnog vremena posvete voljenoj osobi ili bračnom partneru.
Neke stvari koje dugo odlažete I koje ste možda obećali dragom vam biću mesecima unazad, sada možete konačno I ostvariti. Možda “padne” I neko kratko putovanjce. Biće vam teško da nađete prave reči, pa ćete svoju ljubav I naklonost više pokazivati delima, što će partner itekako umeti da ceni I uzvraćati vam na isti način. Ne sporim, povremeno će vam biti teško da uskladite svoje obaveze I da imate dovoljno vremena za voljenu osobu, ali I sami ste svesni “ sve se može što se hoće”. Ceo mesec je više nego pogodan za vaše veze I brakove I potrudite se da date svoj maksimum, da učvrstite odnos sa voljenom osobom I da se povežete neuporedivo jače nego do sada.

Slobodne Device tokom ovog meseca imaju savršenu priliku za zaljubljivanje I ulazak u emotivni odnos sa osobom kakvu do sada niste upoznali. Ovo može biti jedna velika I jaka ljubavna priča, a najjači momenti za početak su tokom druge dekade novembra. Jedini savet koji imam za vas po ovom pitanju jeste – morate se pokrenuti, da sve ovo ne bi ostalo samo na maštanju, zanosu ili platonskom odnosu. Uključite se I u napad!

 

Posao
Sve vezano za poslovni segment I karijeru kao da će se usporiti tokom novembra meseca. Ovo ne znači da ćete imati manje posla nego inače, već da će sve ono što ste pokrenuli laganim hodom napredovati, bez nekih velikih problema, ali I bez velikih pozitivnih preokreta. Jedini momenat kada možete ostvariti nešto konkretnije, povoljnije, jeste druga dekada ovog meseca kada će neke od vas “potrefiti” izuzetno profitabilna saradnja ili dogovor, moguće čak I sa strancima. Ovaj period je najisplativiji I po pitanju finansija jer će vam novac dolaziti lako, čak I u većim količinama. U ostatku meseca ćete morati vrlo da vodite računa o svojim troškovima, jer će oni biti povećani I neusklađeni sa prilivima.

Zdravlje
Nepovoljna pozicija vašeg vladara Merkura govori da će se Device energetski trošiti više nego inače I da je potrebno da dosta obrate pažnju na svoj imunitet. Posebno je poslednja dekada ovog meseca naporna I aktivira hronične tegobe kod starijih pripadnika znaka.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4