Astro novembar- Jupiter u Škorpionu: Život na ivici, otkrivanje starih tajni, burni događaji i erupcija strasti

Astro novembar- Jupiter u Škorpionu: Život na ivici, otkrivanje starih tajni, burni događaji i erupcija strasti

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

 

JARAC
Ljubav
Pun Mesec se Jarčevima dešava u polju dece, tako da je moguće da će se neki parovi u ovom periodu odlučiti na potomstvo i svojski « prionuti » na posao oko pravljenja istog. Generalno gledano – novembar nije ni malo loš po vaše emotivne i bračne konekcije. Nekako ćete i vi i voljena osoba uspevati da « plivate », da se usaglasite, a ono što je evidentno jeste da ćete češće nego inače biti u pokretu, u nekim druženjima i društvenim aktivnostima, što će dodatno obogatiti i ojačati vaš odnos. Nekih velikih prepreka nemate, dokle god ste iskreni i otvoreni jedno prema drugom. Po ovom pitanju posebno skrećem pažnju vama, jer ćete povremeno imati tendenciju da neke stvari prećutite “zarad mira u vezi”, a to vas može izjedati I nervirati. Bolje reći dok je problem mali, nego čekati da postane pretnja odnosu.

Slobodni Jarčevi, ako se ne zaljube na samom početku novembra I ne uđu tada u neku emotivnu priču, imaju još dve šanse. Prva je polovinom meseca kada preko prijatelja možete upoznati nekog zaista interesantnog, a druga na samom kraju novembra I ići će preko poslovnih okolnosti. Ovog meseca ste društveniji, više ćete izlaziti I družiti se I time ćete dodatno otvoriti sebi emotivne prilike.

Posao
Iako Jarčevi tokom novembra imaju više opterećujućih planetarnih uticaja kada je poslovni segment u pitanju, ipak mi se nekako čini da ćete vi uspevati da « plivate » i da ćete vrlo sabrano i odlučno rešavati probleme, jedan po jedan. Pored ovih lošijih, imamo i par izuzetno dobrih mogućnosti, i to naročito polovinom i na samom kraju meseca, kada će neki od vas dobiti ili neko priznanje i unapređenje, ili će pak ostvariti vrlo značajnu poslovnu saradnju. To je period kada ste maksimalno podržani i protežirani, pa će se nekima od vas preko posrednika otvoriti i vrata jačih ustanova i institucija, ili pak inostranstva. U prevodu – naporan i komplikovan mesec, ali sa vrlo dobrim poslovnim rezultatima po vas.

 

Zdravlje
Nije ni čudo što će zdravstvena situacija biti komplikovana, obzirom na to koliko ćete se trošiti i biti posvećeni svojim obavezama. No, morate voditi računa o sebi prvenstveno, pa se potrudite da budete maksimalno odgovorni prema svom organizmu.

 

 

VODOLIJA
Ljubav
Vaši emotivni i bračni odnosi će se nakon prvih nedelju dana novembra, uglavnom odvijati nekim ustaljenim tokom. Doduše, biće tu povremeno iskakanja iz koloseka, i zbog vaše, ali i zbog tvrdoglavosti voljene osobe, ali sve su to stavke koje neće u nekoj većoj meri ugroziti vaše emotivne konekcije. Od treće dekade novembra i ulaska Sunca koje vlada vašim partnerstvima, u znak Strelca, popraviće se u većoj meri odnos sa osobom koju volite. Oboje ćete nekako uspevati da se bolje razumete, a imaćete i više prilike za zajedničke izlaske, druženja ili kvalitetno provedenog vremena. Slobodne Vodolije će biti vrlo avanturistički nastrojene. Teško ćete se smirivati, a imaćete mnogo društvenih konekcija, mnogo izlazaka i dobrog provoda.

Neke od vas privući će osoba koja je zauzeta, drugi će intenzivno komunicirati sa nekim ko nije iz njihovog mesta, ali ćete sve to doživeti nekako lagano i opušteno. Bićete u varijanti – neka ide kako ide, a dokle će stići – videćemo. Ako želite odnos koji će biti ozbiljan od samog početka, ne nadajte se da ćete ga formirati u novembru. Bilo kakve emotivne veze pokrenute u ovom periodu biće obojene potrebom za slobodom, povremenim kontaktima, ali izuzetno pozitivnom energijom….

 

Posao
Poslovno – Vodolijama stižu neke velike promene. Konjukcija Jupitera I Venere u vašem polju karijere koja se dešava početkom druge dekade ovog meseca doneće nekima promenu statusa, drugima unapređenje ili velike novčane prilive. Neki od vas će ponovo početi da rade posao koji su radili ranije, ali sada pod drugačijim, mnogo povoljnijim uslovima po vas. Iako ovo sve zvuči vrlo dobro I pozitivno, ne očekujte da se dogodi samo od sebe I bez problema. O, imaćete vi itekako posla preko glave I moraćete da rešavate mnoge situacije u hodu, ali je bitno da će vam se sve ovo itekako isplatiti. Ako ste nezaposleni, ne propuštajte prilike koje vam se sada ukazuju, jer će biti izuzetno povoljne po vas.

Zdravlje
Zdravstveni segment nije loš, jer se vidi da su vaše energije takve da ćete moći da ih obnavljate i da ćete se uglavnom tokom novembra osećati više nego dobro. Ono na šta bih vam skrenula pažnju jeste potreba za rekreacijom i fizičkom aktivnošću.

 

 

RIBE
Ljubav
Vaše emotivne veze i bračne konekcije tokom novembra mogu biti prilično dobre, ukoliko vi povremeno zažmurite na jedno oko na neke propuste ili gluposti kojima će voljena osoba biti sklona. Iako će vam se povremeno činiti da izigravate učitelja i non stop « korite » drago vam biće, pokušajte da mu progledate kroz prste. Ne postoji prava namera niti potreba da vas nervira, jednostavno – drugoj strani je mozak previše okupiran obavezama i nekim ličnim problemima i s vremena na vreme napravi po neki « kiks ». Imaćete utisak da nemate partnera, već dete koje bi da se igra i koje ne razmišlja o svojim postupcima. No, važno je da tokom novembra nema nekih pravih, velikih prepreka niti problema u vašim bitnim emotivnim relacijama.

Slobodne Ribe idu ka jednoj velikoj emotivnoj priči. Neki od vas će se zaljubiti u osobu koja živi daleko od njih, neko će partnera upoznati preko posla ili preko poslovnog putovanja. pojedine Ribe će čak ući u izuzetno lepu, ali tajnu ljubavnu priču. U kakav god tip veze da uđete u ovom periodu, ono što će biti karakteristično jeste velika i duboka ljubav, zanos i naglašena romantika. Da ne pričam o tome da će i strasti igrati izuzetno veliku ulogu u svemu ovome…..ma milina….

 

 

Posao
Polje karijere je naglašeno tranzitom Merkura, koji je u znaku Strelca u prilično nepovoljnoj poziciji, pa bi Ribe trebale da se čuvaju ishitrenih poteza i da vode računa na koji način razgovaraju sa saradnicima, kolegama i naročito – autoritetima. I pored ovoga, vaše su poslovne pozicije u novembru više nego dobre. Neki od vas će ostvariti jednu jaku saradnju sa inostranstvom, dok će drugi biti podstaknuti da krenu na neke seminare ili dodatno usavršavanje, sa obećanjem da će posle toga dobiti promenu radnog mesta i napredovati. Neki od vas će započeti i važne poslovne projekte koji se mogu vezivati za državne i javne institucije. Finansijski je za vas najpovoljnija druga dekada novembra, kada možete očekivati čak i jače prilive novca. Uspešan poslovni mesec koji će mnogima od vas doneti odlične rezultate.

Zdravlje
Zdravlje će biti uglavnom dobro, mada bi oni osetljiviji trebali da se čuvaju hladnoće I vlage. Naročito će vam biti osetljiv uro-genitalni trakt. Vodite računa o imunitetu, toplije se oblačite I zapamtite – za vas sada svaki problem kreće od nogu….

 

 

Izvor: mojastrolog.rs

Stranice: 1 2 3 4