Astro novembar- Jupiter u Škorpionu: Život na ivici, otkrivanje starih tajni, burni događaji i erupcija strasti

Astro novembar- Jupiter u Škorpionu: Život na ivici, otkrivanje starih tajni, burni događaji i erupcija strasti

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA
Ljubav
Vage tokom ovog meseca imaju I loše pozicije svoje vladarke Venere, koja se nalazi u znaku Škorpije gde je njen uticaj izuzetno slab, ali I vrlo neugodne pozicije vladara polja partnerstava Marsa, koji se nalazi u njihovom znaku, gde je takođe njegov uticaj više negativan nego pozitivan. Jedino što je dobro u svemu ovome jeste što postoji međusobna recepcija, pa vi I voljena osoba, iako u svojim preispitivanjima, dilemama I problemima, ipak možete naći način da razumete I podržite jedno drugo. U suštini, emotivni odnosi će se svoditi na povremene susrete, a neki od njih mogu biti obojeni I međusobnim optuživanjima, ljubomorom, čak I pokušajima ucene. Ovaj neugodan period kroz koji vaše emotivne veze I brakovi moraju da prođu, u suštini treba da pokaže koliko je zaista prava snaga vašeg odnosa I koliko vas dvoje možete jedno drugom izaći u susret, prilagoditi se I truditi se da očuvate svoju vezu….

Slobodne Vage mogu ući u jednu burnu, strasnu, intenzivnu emotivnu priču, ali osoba sa kojom otpočinjete ovo može biti zauzeta ili će vam na samom početku postaviti određene uslove, ograničiti vas. Na žalost, koliko god da vam strasti može doneti novembar, on vam ne može doneti pravu ljubav.

 

Posao
Vage će tokom novembra meseca najviše biti usmerene na stanje svojih finansija. Trudićete se da tu napravite neke velike zaokrete, ali ne očekujte lagan put. Najpovoljnija za zaradu i za dobre poteze vam je druga dekada meseca, a u ostatku ovog perioda vodite računa da ne dovedete sebe u krizne situacije time što nećete uspevati da kontrolišete troškove i odliv novca. Generalno gledano – poslovno je ovaj mesec vrlo naporan za vas. Imaćete posla i obaveza više nego inače, a nećete imati dovoljnu podršku ni od strane saradnika i najbližih kolega, ali ni autoriteta. Tek pred kraj meseca poslovne saradnje će krenuti nekim normalnijim i stabilnijim tokom. Trudite se da ne gubite živce i gurajte svoje ciljeve polako.

Zdravlje
Imunitet će biti vrlo promenljiva stavka kod vas tokom novembra. Iako smatrate da imate više nego dovoljno energije, ne smete sebe dovoditi do iscrpljenosti, ne smete preskakati obroke I morate se oblačiti adekvatno vremenskim uslovima.

 

 

 

ŠKORPIJA
Ljubav
Kroz vaše polje ličnosti će tranzitirati Jupiter, Sunce, a od 7-og novembra I Venera, planeta ljubavi. Takođe, mlad Mesec u drugom delu novembra govori o novom, velikom početku za Škorpije, pa I kada je ljubav u pitanju. Vrlo brzo, već u prvim danima novembra, slobodne Škorpije mogu osetiti prve “ubode” ljubavi I strasti prema jednoj osobi. No, ne bojte se – takvih prilika će tokom ovog perioda biti više, pa nemojte da se začudite ukoliko u nekom trenutku shvatite da ste “pod opsadom” od strane udvarača. Za koga ćete se odlučiti, to je već pitanje I stvar vašeg ukusa, ali moram da napomenem da će jedna od tih “ponuda”, a koja će vama lično biti vrlo privlačna, biti od strane osobe koja je zauzeta. Čak ni to nije problem, ukoliko se radi samo o trenutnoj strasti, ali postoji bojazan da I vi I druga strana mnogo dublje zakoračite u sve ovo I vrlo brzo se nađete u problem….Zato, drage Škorpije – birajte mudro.

Oni koji su u emotivnim ili bračnim vezama, takođe mogu biti na ljubavnim iskušenjima koja donosi mogućnost ulaska u nešto tajno I skriveno. Ako je to moguće – preskočite, I posvetite se odnosu sa voljenom osobom. Ovo je period koji može dodatno probuditi i vašu bliskost, ali i ojačati strast.

 

Posao
Najpovoljniji period za pravljenje dogovora I poslovnih partnerstava je tokom treće dekade novembra meseca. No, I u ostatku ovog perioda vi nećete imati loše poslovne prilike, jer ćete, ako ništa drugo, uspeti da se izborite za svoje pozicije, a neki od vas čak I za unapređenje. Škorpijama su u novembru naglašeni talenti, kreativnost, ali I intuicija, pa bi bilo dobro da ovu poslednju povremeno poslušate, jer će vas nepogrešivo odvesti na pravi put. Ovo je više nego dobar period I za one koji su nezaposleni,
Jer bi mogli da pravu šansu I priliku za sebe ostvare tokom druge dekade. Finansijski, ovo može biti jedan od najisplativijih meseci u ovoj godini, ali vodite računa jer će I troškovi biti dosta veći nego inače.

Zdravlje
Kvalitet zdravlja će biti vrlo promenljiv. Fizički, vi ćete se uglavnom osećati dobro, ali nosićete u sebi dosta rastrzanosti I stresa, pa će biti potrebno da se relaksirate, trenirate ili odmarate, da biste sve ovo izbacili iz sebe. Budite u pokretu.

 

 

 

STRELAC
Ljubav
Slobodnim Strelčevima se približava jedna velika I lepa ljubavna priča, ali je moguće da će za neke od vas ona ipak biti tajne prirode. Ne mora da znači da će ta osoba biti zauzeta, pa ćete iz tog razloga morati da se krijete, moguće je da jednostavno nećete biti odmah spremni da svoj emotivni život prezentujete drugima. Želećete ljubav samo I isključivo za sebe I uživati u susretima sa osobom koju volite. Najpovoljniji period za nove emotivne početke kreće od početka druge dekade, pa sve do kraja ovog meseca.

 

Što se tiče Strelčeva u emotivnim I bračnim vezama, vi već odavno vidite da tu stvari ne idu ni malo lako. Saturn vas je u dvoipogodišnjem tranzitu kroz vaš znak vrlo nezgodno « lupio » i kada su emotivne konekcije u pitanju. Budite srećni, jer već tokom narednog meseca ćete mu videti leđa i moći malo da odahnete. No, kakav je vaš ljubavni život u novembru ? Pa kao i do sada – dva reda lošeg, jedan red lepog. S jedne strane – partner kao fora pokušava da vam se približi, dok je vama više nego jasno da u suštini pokušava da vas natera da igrate kako on svira. Vi to svakako nećete trpeti, pa nije ni čudo što će povremeno biti žestokih rasprava, a kod nekih od vas – čak i optužbi za neiskrenost i prevaru.

 

Posao
Vaš će se poslovni segment tokom novembra uglavnom svoditi na gomilu planova i malu realizaciju istih. Neki povoljniji uslovi vam stoje u drugom delu meseca, ali ne verujem ni da ćete njima biti u potpunosti zadovoljni. Merkur, koji tranzitira kroz vaš znak i polje ličnosti, prilično je u slaboj poziciji, pa je itekako moguće da ćete ili reći nešto pogrešno, ili povući pogrešan potez, koji bi mogao da destabilizuje vaša poslovna partnerstva. Takođe, neki saradnici se mogu pokazati kao nepouzdani – obećavati mnogo i biti jaki na rečima, ali slabo ostvarivati ono čemu se vi nadate. Po pitanju finansija, dosta promenljiva situacija. Teško ćete uspevati da ostvarite stabilizaciju, i imaćete velike uspone, ali i padove.

Zdravlje
Kad sve ide onako bezveze, zašto bi zdravlje bilo kako treba ? Na žalost, zdravstvena situacija je vrlo nestabilna i za mlađe i za starije pripadnike znaka i moraćete dobro da vodite računa o svom imunitetu. Česte prehlade, virusne i bakteriološke infekcije.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4