HOROSKOP I ISTINA: Ovnovi NE PODNOSE muljatore i one koji LAŽU, Rakovi daju NAJBOLJE SAVETE, a Vage su NAJLEPŠE u Zodijaku!

HOROSKOP I ISTINA: Ovnovi NE PODNOSE muljatore i one koji LAŽU, Rakovi daju NAJBOLJE SAVETE, a Vage su NAJLEPŠE u Zodijaku!

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Jarac

Osobe u znaku Jarca pripadaju onoj grupi koja kupuje skupo i markirano. Istraživanja su pokazala da oni nisu strastveni potrošači i da kupuju samo nužne stvari, pri čemu su im osnovni kriterijumi kvalitet i trajnost proizvoda. Da bi neka uvjerenja o njima trebalo preispitati svjedoči i podatak da oni i nisu toliko vjerni u braku koliko se smatra da jesu. Oni s godinama postaju opušteniji i vedriji, te stoga i skloniji ponekom vanbračnom izletu Jarčev radni dan često traje do kasno u noć. Istraživanja sprovedena u američkim korporacijama i bankama pokazuje da se oni najčešće briju i presvlače na poslu.

 

 

 

Vodolija

Poslodavci najradije zapošljavaju Vodolije na radna mjesta koja zahtijevaju originalnost. Istraživanja zasnovana na posmatranju radnika pokazuju da Vodolije i poslove na pokretnoj traci obavljaju na sebi svojstven način. Oni su fascinirani svim što je ultramoderno. Što se emotivnog života tiče, Vodolije pripadaju grupi onih s kojima je teško planirati zajedničku budućnost. Vodolije su najotporniji znak kada je riječ o promjeni klime i vremena. Najbrže i najlakše se navikavaju na neobične uslove života, polarnu hladnoću, monsune, i tropske temperature.

 

 

Ribe

Ribe su miljenici sreće. Sudeći po rezultatima istraživanja marketinških stručnjaka, uspjeh u karijeri Ribe mogu zahvaliti u većoj mjeri povoljnom spletu okolnosti nego ambiciji. Iako se Ribe smatraju haotičnima i ponekad površnima, istraživanja nisu potvrdila ovo mišljenje. Premda ćete po pretrpanom radnom stolu znati ko sjedi za njim, Ribe prednjače u brzini pronalaženja potrebnih dokumenata, kao i u lakoći kojom se prisjećaju njihovog sadržaja. Rijetko se žale na neimaštinu ili nedostatak novca. Pripadnici ovog znaka zadovoljni su i s manjim prihodima. Ribe prednjače u zaljubljivanju na prvi pogled.

Stranice: 1 2 3