Veliki horoskop po znakovima za STUDENI: Stiže najsretniji aspekt u godini – Jedan znak će biti na TRONU!

Veliki horoskop po znakovima za STUDENI: Stiže najsretniji aspekt u godini – Jedan znak će biti na TRONU!

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Prolazili smo kroz turbulentan period, ali pred nama je, konačno, umjeren mjesec. Studeni nam donosi sreću, zadovoljstvo i mnogima obnovu.

Najznačajniji aspekt u ovom periodu je trigon Saturna i Urana. Ova kombinacija povoljna je za reforme, obnove, prilagodbe i izgradnju novog na solidnim temeljima iz prošlosti. Donosi kontrolirane promjene, koje su strateške, ali može donijeti nepredviđene novitete.

 

Na širem planu, u političkom svijetu mogu se očekivani novi smjerovi, novi politički pogledi i novo vodstvo. Aspekt je aktivan tijekom studenog 2017. godine i pomaže onima koji su razmišljali o promjenama u svom životu, posebno ako se do sada poradilo na nekim planovima i akcijama.

 

Tijekom studenog očekujte i najsretniji aspekt u godini: Venera – Jupiter konjunkcija koja obećava harmoniju i prosperitet, zabavu i ljubav, sreću i uspjeh u onim područjima u kojima u solarnoj karti vlada i u kojima se događa.

 

Budući da su u srži stvari dvije planete koje smatramo beneficima, ovo je povoljan aspekt općenito. Donosi optimizam, naklonost, zadovoljstvo i odličan je period za zaruke, svatove, festivale, zabave, odmore i putovanja. Na širem planu, povoljan je period za suradnje, pregovore, konvencije i ugovore.

 

S druge strane, kvadrat između Marsa i Plutona može stvoriti napetost povremeno, tvrdoglavost i egoističnost i borbe za moć i kontrolu mogu biti pojačane. Ako razmotrimo činjenicu da je drugi aspekt pozitivan, ali nije toliko dinamičan, ovaj kvadrat, iako se čini borbenim, začinit će ovaj mjesec zato što može biti motivirajuć i pogurati ljude u akciju. Negativna strana je nestrpljenje i nenaklonost.

 

Na kraju, ali ne i zadnje, u zadnjoj dekadi mjeseca Merkur pravi trigon s Uranom i konjunkciju sa Saturnom, te pojačava efekt Saturn – Uran trigona, što je povezano s donošenjem ozbiljnih odluka s dugoročnim efektima.

OVAN – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Vladar Ovna, Mars, nalazi se u kući veza, pa je posve jasno koji će vam biti prioriteti tijekom studenog 2017. godine. Vaša bolja polovica i sve vezano za ljubavni život istaknuto je, motivira vas i predstavlja istovremeno i izazov. Činjenica da Mars prolazi kroz kuću veza ukazuje na to da ćete vi biti ta osoba koja čini sve za voljenu osobu ili s voljenom osobom i imat ćete dovoljno volje i snage da stvari povedete u željenom pravcu. Možete uspjeti zato što sada postoji posebna veza između Venere (planete ljubavi i vladara kuće veza Ovna) i Marsa. To ide vama u korist. Može se raditi i o ostvarenjima kroz novac, dobra i zajedničke interese.

 

Posao i novac

Prvo i najvažnije, studeni 2017. godine je sretan mjesec za vas kada se radi o novcu. Sunce – Venera – Jupiter trio iz 8. kuće Ovna obećava povećan priljev novca ili druge oblike dobara koje ćete imati, od drugog tjedna studenog. To može biti rezultat koji dolazi kroz partnerstva i suradnje, poklone, sponzore, naslijeđe, fondove, povrate, pregovore vezano za financijske institucije, kontakte kroz poslovno okruženje i slično, ali i kroz druge izvore , ne samo ove trenutačne. U ovom periodu važnu ulogu u poboljšanju prihoda i u profesionalnom životu imaju suradnje. Kada se radi o ulaganju, obrazovanju, istraživanju, otkrivanju dubljeg smisla, komunikaciji i putovanjima, imat ćete sreće.

 

Zdravlje i moral

Nećete biti u najboljoj formi tijekom studenog, iako po prirodi imate viška energije. Ipak, ako sada razborito raspodijelite snagu, sve će biti dobro. Sve ovisi o vama. To znači ako nešto krene krivo, najvjerojatnije ćete vi sami to uzrokovati. Nemojte žuriti, niti pretjerivati u bilo čemu i izbjegavajte sukobe.

 

Savjet

Sada je prilika da popravite svoju financijsku situaciju, skupite novac ili dobra!

 

 

BIK – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Studeni dolazi s primamljivom ponudom: u kući parova Bika su Sunce i dva benefika – Venera i Jupiter. Povrh svega, Venera je planeta ljubavi i vladar Bika. Ovakav postav planeta je obećavajuć i može biti jako sretan period vezano za ljubav i brak, može donijeti zadovoljstvo i harmoničan odnos. Ovo je sjajna prilika, ali na vama je hoćete li je i kako iskoristiti, jer je vladar kuće parova, Mars, u dosta nepovoljnoj poziciji. Ako uzmemo u obzir da Mars pravi uzajamnu recepciju s Venerom, postoji više mogućnosti koje možete iskoristiti i izvući ono najbolje iz svake situacije. Imate dosta dobre karte u rukama, ali na vama je kako ćete odigrati. Možda bi trebali biti odlučniji i hrabriji.

 

Posao i novac

Mars je vladar kuće posla i pravi kvadrat s Plutonom. To znači da ćete u studenom 2017. godine imati puno posla i morat ćete raditi pod pritiskom. Bit će izvanrednih situacija, kriza, mogući su sukobi ili druge vrste nevolja na poslu. U najboljem slučaju radi se samo o dodatnom naporu koji ćete morati uložiti ili o neugodnostima zbog manjih problema i neusklađenosti. Venera, vladar kuće posla Bika je dobro postavljena i konačni rezultat je pozitivan i mogli bi ostvariti nešto posebno ili vam se može ponuditi prilika koju niste očekivali. Povoljan je period s partnerstva i suradnje. Možete očekivati pozitivne rezultate. Ako su vaše financijske odluke utemeljene na strateškom razmišljanju, dobri su izgledi za poboljšanje situacije.

 

Zdravlje

Studeni je zanimljiv mjesec, povoljan za puno stvari, ali može donijeti i energetski nesklad. Mogli bi biti skloni pretjerivanju. Kontrolirajte se i izbjegavajte stresne situacije što bolje možete. Zbog žurbe može doći do nezgoda, a mogući su i upalni procesi. Razmišljajte na pozitivan način i budite u svemu umjereni!

 

Savjet

Izađite, upoznajte nove ljude i stvarajte nova prijateljstva i partnerstva!

BLIZANCI – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

S Merkurom, vladarem Blizanaca, smještenim u kući parova, studeni ističe važnost veza. Život u dvoje postaje značajniji i aktivniji. Interes prema voljenoj osobi (ako ste u vezi) ili želja za pronalaskom nove ljubavi dolazi prije svega ostalog. U zadnjem djelu mjeseca to postaje očitije, kada i Sunce ulazi u kuću parova Blizanaca. Mogli bi doživjeti nešto posebno intenzivno s osobom s posla ili s osobom s kojom dijelite obaveze. Kako god bilo, čini se da je tijekom studenog snažna povezanost između emocija i obaveza. Nije nemoguće ni da se dogodi afera s nekim s posla.

 

Posao i novac

Kuća posla Blizanaca je dobro postavljena tijekom studenog 2017. godine. Tu se nalaze Sunce, Venera i Jupiter. Dva benefika, Venera i Jupiter udružuju snage i prave, kako to astrolozi nazivaju, najbolju konjunkciju. To se tako posložilo da je Jupiter vladar kuće karijere Blizanaca, a povrh svega, Mars, vladar kuće posla Blizanaca, i nalazi se u sretnoj kući. Očekujte značajna poslovna postignuća (prepoznavanje, pohvale, prilike i slično) ili očekujte rad sa zadovoljstvom, za što ćete biti dobro nagrađeni ili će vam nešto donijeti puno zadovoljstva. Tijekom studenog 2017. godine značajne će biti suradnje.

 

Zdravlje i moral

Uz Mars koji je smješten u kući instinkta i sporta trebali bi imati odličnu fizičku formu. Ali, Mars pravi kvadrat s Plutonom i blizina Merkura Saturnu i nije tako dobra stvar. Kako god bilo, možete se osloniti na odlične veze sa zdravstvenim svijetom što će vam pomoći da nađete sretna rješenja za bilo kakve poteškoće. Mogli bi čak naći rješenja za neke starije zdravstvene poteškoće.

 

Savjet

Složite i spremite sve ormare, ladice, police i pretince!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4