Veliki horoskop po znakovima za STUDENI: Stiže najsretniji aspekt u godini – Jedan znak će biti na TRONU!

Veliki horoskop po znakovima za STUDENI: Stiže najsretniji aspekt u godini – Jedan znak će biti na TRONU!

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Venera, planeta strasti i ljubavi, nalazi se u strastvenom Škorpionu i smještena je u povoljnoj kući, te ima dobro društvo Jupitera, Velike Sreće! Vidi se da studeni 2017. godine nudi puno toga na ljubavnom polju. Ljubavne prilike otvaraju se kroz društvene događaje, što znači da svoju bolju polovicu možete upoznati kroz prisustvovanje nekom društvenom događaju ili na nekom okupljanju zbog zajedničkih interesa, ciljeva, hobija ili radi zabave. Tijekom studenog važna će vam biti komunikacija, suradnje, kontakti sa strancima i intelektualno – kulturološki ciljevi.

 

Posao i novac

Tijekom studenog 2017. godine Mars pravi valove u kući karijere Jarca: ambicije, želja za uspjehom i natjecateljski duh rastu. Preuzimat ćete inicijativu, imat ćete potrebu djelovati i nećete biti popustljivi kada donesete neku odluku. S druge strane, ako pretjerate ili energija Marsa nije dobro usmjerena, suočit ćete se sa sukobima s nadređenim osobama, te su mogući incidenti na profesionalnom polju. Kako bi izbjegli ovakve situacije, sami sebi postavite jasne i poštene ciljeve, borite se pošteno i pri tome budite strpljivi. Jedino tako ćete ih i ostvariti! Dosadašnji priljev novca željet ćete povećati i to bi mogli ostvariti kroz neke druge izvore: preko prijatelja, putem interneta, uz pomoć onih koji su vam naklonjeni, kroz kolektivne akcije i društvene događaje.

 

Zdravlje i moral

Tijekom studenog 2017. godine vaš izvor snage nekako je ograničen i može doći do zdravstvenih poteškoća, posebno u zadnjoj dekadi. Kako bi izbjegli moguće komplikacije vodite zdrav život i držite se dobivenih uputa, te dovoljno odmarajte. Baterije možete napuniti boravkom u prirodi i prihvatite ponuđenu pomoć kada vam je potrebna.

 

Savjet

Sada je pravo vrijeme da poboljšate sliku o sebi i da postanete popularniji. Samo krenite!

VODENJAK – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Sreća vam dolazi kroz dva benefika – Veneru i Jupitera i usmjerava se prema vladaru kuće parova Vodenjaka, Suncu, kroz prve dvije dekade studenog 2017. godine. To je djelovanje kao da vam dobra vila pokušava olakšati put i usmjeriti vas prema sreći. Ali, i od vas se traži da se potrudite i fleksibilnost. Ako gledamo na stvari iz drugog ugla, ljubavni život isprepliće se s profesionalnim, s ambicijama, društvenim statusom ili slavom. Ciljevi su poprilično veliki i zahtijevaju puno koraka. Za većinu Vodenjaka otvorena je prilika za ostvarenje uspjeha kroz zajedničke aktivnosti ili će vaš partner ostvariti veliki uspjeh. Zadnja dekada studenog 2017. godine je neutralnija i opuštenija.

 

Posao i novac

Studeni je mjesec maksimalne sreće za Vodenjaku na društveno – profesionalnom polju, zato što su Sunce, Venera i Jupiter u kući karijere Vodenjaka. Šefovi vas vole, oni na višim funkcijama čine vam usluge, razna poznanstva pomažu da dospijete u više krugove, kao i vaš šarm, talent i kreativnost. Iza sreće ipak se nalazi sav vaš trud u nastojanju da dođete do stupnja koji vam omogućava veći autoritet, poštovanje i ugled. Kombinacija sreće i vašeg napornog rada i snaga volje približava vas toliko željenom uspjehu. Zbog dva benefika, Venere i Jupitera, smještenim u kući karijere Vodenjaka, koji prave dobar aspekt s Neptunom, smještenim u kući novca, studeni 2017. godine bit će darežljiv na praktičan način.

 

Zdravlje i moral

Bit ćete u dosta dobroj formi tijekom studenog i što se funkcioniranja tiče, fizički nećete imati puno problema. Ali, psihički bi mogli imati problema. Bit će mentalnih napetosti koje pokreće Mars – Uran opozicija. Mogli bi biti razdražljivi, nestrpljivi, žuriti pri donošenju odluka i mogli bi se upustiti u riskantne aktivnosti. Budite oprezni pri putovanju tijekom studenog.

 

Savjet

Posjećujte što više društvenih događaja, jer vam mogu donijeti sreću!

RIBE – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće parova Riba, smješten je u kući karijere i prestiža tijekom studenog 2017. godine, zajedno sa Saturnom. Pitanja para postaju delikatna i na neki način službena ili su povezana s karijerom ili društvenim statusom. U zadnjem djelu mjeseca susret Merkura i Saturna u nekim slučajevima može donijeti lošu sreću, izazove, frustracije ili u drugim slučajevima veću svjesnost i donošenje odluka. Ipak, postoje mjesta gdje će ljubav cvjetati u potpunosti, kroz intelektualnu, kulturološku ili duhovnu kompatibilnost i to može biti povezano s udaljenim mjestima ili putem interneta. Putovanja mogu biti romantična ili zbog ljubavi.

 

Posao i novac

Merkur prolazi kroz kuću karijere Riba tijekom studenog 2017. godine i zato će vaš profesionalni život biti pun akcije, kretanja, komunikacije i to više no inače. Sve navedeno može biti povezano s intelektom, obrazovanjem i razmjenom informacija. Mentalne sposobnosti manifestiraju se na apstraktnom, špekulativnom ili kreativnom nivou, gdje se može doseći punina. To je iz razloga što je vladar kuće posla Riba, Sunce, zajedno sa dva benefika, Venerom i Jupiterom, u 9. kući koja predstavlja svijet višeg obrazovanja, znanosti, kulture i slično. Putovanja donose sreću i uspjeh ili sreća dolazi od udaljenih mjesta. Bit ćete aktivni kada se radi o novcu i vaš priljev novca može se povećati, ali samo ako ne žurite i ako se ne upuštate u rizik.

 

Zdravlje i moral

U dosta dobroj formi ste tijekom studenog 2017. godine. Ali, vaše raspoloženje može varirati od umora i razdražljivosti, zbog položaja Marsa u vašoj kući briga, opsesija i strahova, do sjajnog raspoloženja i veselja koje donosi tranzit Venere i Jupitera, tradicionalnog vladara Riba. Trebali bi više odmarati.

 

Savjet

Počnite učiti nešto što vas uistinu zanima, iako to može biti teško ostvarivo zbog nekih drugih razloga, ali nemojte odustati!

 

 

tarot-horoskop.com

Stranice: 1 2 3 4