Veliki horoskop po znakovima za STUDENI: Stiže najsretniji aspekt u godini – Jedan znak će biti na TRONU!

Veliki horoskop po znakovima za STUDENI: Stiže najsretniji aspekt u godini – Jedan znak će biti na TRONU!

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Tijekom studenog 2017. godine kuća užitka Raka vrvi užicima! Ovdje sjajno Sunce sjaji u svojoj veličini. Tu se nalaze i dva benefika, senzualna Venera i Jupiter. Kada su ovo dvoje zajedno, mogu donijeti samo dobre stvari! Povoljan je period za ljubavne sastanke, za početak nove ljubavne priče, možda i za tajne veze ili iskustva koja ćete uvijek pamtiti i prisjećati se sa smiješkom na licu. Sada ćete otkriti nešto o sebi što niste ni znali da se krije u vama, povezano s vašim čežnjama i željama u ljubavnom životu. S druge strane, tranziti tijekom studenog 2017. godine povoljni su za proširenje obitelji i djecu.

 

Posao i novac

Merkur je smješten u kući posla, komunikacije, informacija i putovanja Raka, što će biti glavne teme i događanja tijekom studenog 2017. godine. Sunce, Jupiter i Venera potiču umjetničko izražavanje i kreativnost, zabavu i sport, promocije, objavljivanje i otkrivanje talenata na jedan ili drugi način. Za Rakove je studeni prizemljeniji mjesec kada se radi o nekretnini, posjedu, dugoročnim dobrima, obiteljskom poslu, radu od kuće i kući. S jedne strane novac pritječe od intenzivnog ulaganja truda, a s druge strane kroz sreću. Dogodit će se barem jedna, ako ne i više situacija, u kojoj ćete se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme i uživat ćete u značajnoj dobiti.

 

Zdravlje i moral

U studenom 2017. godine bit ćete u najboljoj formi! Uživajte! Sunce, Venera i Jupiter (smješteni u Škorpionu) prave trigon s prirodnim Suncem Raka. Bit ćete puni energije, raspoloženi za posao, vježbanje, putovanja, općenito ćete biti dobrog raspoloženja i optimistična pogleda na budućnost. Bit će i napetih trenutaka, budući da Mars pravi napet aspekt prema prirodnom Suncu Raka, ali puno lakše ćete se nositi s tim nego do sada.

 

Savjet

Iskoristite dan i uživajte u trenutku! Činite to cijelim srcem!

LAV – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Smješten u kući erotike tijekom studenog 2017. godine Merkur je nestašan i sklon eksperimentiranju. Želi nešto uzbudljivo, ali ne želi izgubiti glavu. Strastvene događaje očekujte u zadnjoj dekadi mjeseca, kada se u toj kući pojavljuje i Sunce. Pored toga, studeni 2017. godine je velikodušan, ugodan i stabilan kada se radi o obitelji i domu Lava: Venera i Jupiter obećavaju sreću i ispunjenje vezano za dom, podršku roditelja, poklone ili druge vrijedne predmete za dom. Kroz prve dvije dekade mjeseca intiman život bolji je no ikada i osjećat ćete se ugodno u opuštenoj kućnoj atmosferi uz voljenu osobu.

 

Posao i novac

S Jupiterom i Venerom smještenom u 4. kući Lava studeni 2017. godine je dobar za kupnju ili iznajmljivanje kuće, stana, poslovnog prostora ili za uređenje, proširenje i obnovu kuće, stana, poslovnog prostora, za kupnju namještaja ili možda čak komada zemlje ili neke druge stvari koja će vam koristiti. Najprofitabilnije ulaganje ovaj mjesec je ulaganje u estetski vrijedne predmete poput umjetnina, nekih antiknih predmeta i slično. U profesionalnom životu ovo je povoljan mjesec za one koji se žele izboriti za nešto, za održavanje konferencija, za debate i kada se treba uložiti intelektualni napor. Osim toga, sve se svodi na akciju, puno kretanja i putovanja.

 

Zdravlje i moral

Bit ćete u dosta dobroj formi kroz prve dvije dekade mjeseca, a posebno u zadnjoj dekadi mjeseca. Nelagoda može biti prisutna zbog stresnih okolnosti. S Marsom u kući uma Lava mogli bi biti nestrpljivi i razdražljivi. Zbog žurbe, brzine, nepromišljenog djelovanja ili nemara može doći do raznih ozljeda i povećana je mogućnost nezgoda.

 

Savjet

Napravite obiteljsku proslavu ili zabavu! Svi će uživati i pamtiti takav događaj.

DJEVICA – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Pričanje i putovanje…uživanje i zabava! Tijekom studenog 2017. godine vladar kuće parova Djevice, Jupiter, nalazi se u kući komunikacije i kretanja i društvo mu prave Sunce i Venera. Ovo je pozitivna kombinacija koja može donijeti potvrdu ljubavi, zaruke, osjećajne i iskrene poruke i uspješne dogovore. Zbog ljubavi mogli bi putovati ili upoznati nekog tko će vam puno značiti. Ali, ovakav sklop planeta skriva zamku: mogli bi nasjesti na lažna obećanja ili bi vi mogli obećati nešto što nije u dodiru sa stvarnosti. I još nešto jako važno: nemojte miješati novac i ljubavne interese. Osim toga, sve ostalo je dobro i pozitivno.

 

Posao i novac

Studeni 2017. godine je čudo za um. Prolazak tria Sunce – Venera – Jupiter kroz 3. kuću Djevice donosi uspjeh kroz intelektualne ciljeve, kreativan posao ili pisanje, okupljanja i razmjenu informacija. Možete kreirati vlastiti uspjeh, pogotovo ako slikate, svirate, igrate tenis, izlažete odjeću ili nakit ili druge stvari koje zahtijevaju spretnost. Pisanje, verbalno izražavanje i pregovori vam donose sreću tijekom studenog 2017. godine. Bit ćete aktivni kada se radi o novcu. Imat ćete potrebu za kupovinom, prodajom ili za povećanjem prihoda na neki način, ali postoji opasnost od donošenja krivih odluka zbog žurbe i nedovoljno promišljanja.

 

Zdravlje i moral

Sjajno raspoloženje, samopouzdanje i optimizam tijekom studenog 2017. godine, uz zabavu i dobar provod donosi dobro osjećanje u vlastitoj koži i to je najvažnije. Kada se ovako dobro osjećate i tijelo stvara jači imunitet i izdržljivost. S druge strane, Merkur, vladar Djevice, približava se Saturnu, vladaru kuće bolesti i to baš nije dobra stvar. Trebali bi biti na oprezu, posebno u zadnjem djelu mjeseca.

 

Savjet

Iskoristite svoj um i moć uvjeravanja jer tu ste najbolji u ovom periodu!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4