Veliki horoskop po znakovima za STUDENI: Stiže najsretniji aspekt u godini – Jedan znak će biti na TRONU!

Veliki horoskop po znakovima za STUDENI: Stiže najsretniji aspekt u godini – Jedan znak će biti na TRONU!

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Tijekom studenog 2017. godine vladar kuće parova Vage prolazi kroz Vagu, što znači da vam ljubav dolazi u susret, traži vas i čeka vas. Sve što morate napraviti je da gledate pažljivo oko sebe i primijetite signale koji vam se šalju. Bit ćete skloniji tome da prvi napravite potez, jer Mars čini takve stvari i zahtjeva akciju, ali u vašem je interesu više to da privučete pažnju, da zavedete na jedan finiji način. Bilo da ste u vezi ili želite novu vezu, sve vezano za ljubavni život u prvom je i najvažnijem planu tijekom studenog 2017. godine. Komunikacija, zajednički pogledi i stavovi, intelektualna kompatibilnost i dalje su važni kako bi stvari tekle pravim smjerom. Novac vam je, isto tako, važan.

 

Posao i novac

Studeni je dinamičan mjesec za karijeru Vage i ono što je još važnije je da je to produktivan mjesec. Mars smješten u Vagi ima velike planove i gura vas prema donošenju odluka i preuzimanju inicijativa. Ciljevi su ambiciozni i imate natjecateljski duh i više hrabrosti. Tijekom studenog privlačit će vas izazovi i bit ćete u pravom raspoloženju za to da napravite prvi korak u novom smjeru. Spremni ste za borbu i već se osjećate kao pobjednik. U kući vrijednosti Vage eksplozija je pozitivne energije. Sunce, Venera i Jupiter udružuju snage i pomažu vam da prosperirate. Pritječe vam više novca i imat ćete sreće s novcem. Ako ćemo iskreno, bit ćete raspoloženi i za više trošenja.

 

Moral i zdravlje

U sjajnoj ste formi tijekom studenog 2017. godine. Mars vam donosi snagu volje i brze reakcije. Mars vam donosi popriličnu količinu energije i zato je usmjerite za važne aktivnosti. U suprotnom može biti nestrpljenja i razdražljivosti što vodi prema ozljedama. Nemojte prenagljivati, djelujte promišljeno i izbjegavajte pretjerivanja.

 

Savjet

Krenite u teretanu, upišite tečaj plesa ili na drugi način poradite na sebi!

ŠKORPION – kralj studenog 2017.!

Ljubav i veze

Tijekom studenog 2017. godine imat ćete dobrih razloga da kažete da ste najsretniji na planeti.Venera, planeta ljubavi, koja je u ovom slučaju i vladar kuće parova, nalazi se upravo u Škorpionu i povrh svega pravi sjajnu konjunkciju s Jupiterom, Velikom Srećom. Nema bolje kombinacije kada se radi o ljubavi, ispunjenju i zadovoljstvu u životu! Vrijeme je da uđete u novu vezu, da osnažite sadašnju vezu, da osvajate ili da se ponovno povežete s nekim. Zvijezde su na vašoj strani tijekom studenog 2017. godine i nakon što otkrijete što želite i što budi vaše strasti – krenite! Imate odlične šanse da dobijete ono što želite.

 

Posao i novac

Kroz prve dvije dekade studenog 2017. godine Sunce, vladar kuće karijere Škorpiona, nalazi se upravo u Škorpionu. To je dobar znak koji predviđa period u kojem će vaše kvalitete doći do izražaja, vaš trud će se cijeniti i bolji su izgledi za ostvarenje uspjeha. Bit ćete ambiciozniji i težit ćete ostvarenju boljeg položaja, većem autoritetu i dati ćete sve od sebe da u tome i uspijete. Kroz to imat ćete i sreće: Venera i Jupiter, smješteni u Škorpionu, donose vam nove prilike i stvaraju okolnosti koje privlače uspjeh. Kada se radi o novcu, vijesti su dobre: Venera i Jupiter su velikodušni tijekom studenog. I vi bi mogli biti velikodušni, isto tako.

 

Zdravlje i moral

Odlično ćete se osjećati i željet ćete živjeti svoj život, zabavljati se i družiti. Na stvari ćete gledati kroz roza naočale i ništa se neće činiti tako teško. Imat ćete i puno energije, pa se nećete moći požaliti na nešto. Druga strana istog novčića je sklonost pretjerivanju bilo koje vrste, mogućnost povreda i upala. Mars, vladar Škorpiona nije u najboljoj poziciji tijekom studenog. Bilo bi najbolje da pomognete da stvari teku pravim smjerom, a ne da odmognete negiranjem.

 

Savjet

Molite se ako to želite, volite koliko god možete, ali ne pretjerujte s hranom!

STRIJELAC – horoskop studeni 2017.

Ljubav i veze

Merkur, vladar kuće parova Strijelca, ulazi u Strijelca 5. studenog 2017. godine i ima puno dobrih namjera. Bit ćete više zainteresirani za vašeg partnera ili vaš odnos, težit ćete intimnijem odnosu i većoj bliskosti i sve ćete željeti raditi zajedno sa voljenom osobom. Strijelci su poznati po tome da su skloni slobodi i neovisnosti, ali to je sada zamijenjeno potrebom za zajedništvom, suradnjom i razumijevanjem. S druge strane, mogli bi prolaziti kroz period u kojem ćete propitkivati vaš ljubavni život pažljivije i izgledno je da ćete do kraja mjeseca završiti s propitkivanjem, što će rezultirati donošenjem novih zaključaka ili odluke. Za neke postoji mogućnost ulaska u vezu koja je tajna, sakrivena ili zabranjena.

 

Posao i novac

Uz Merkur u Strijelcu studeni 2017. godine je krasan mjesec u kojem ćete se kretati, razgovarati i puno toga doznati. Ovo je povoljan period za intelektualne ciljeve, pisanje, održavanje govora, putovanja i komercijalne aktivnosti. Pokazat ćete svoje sjajne vještine i fleksibilnost. Više će vas okupirati vaša karijera i kamo ju želite usmjeriti, upravo kao i po pitanju ljubavnog života, analizirat ćete, doći do zaključaka i odluka. Privlačit će vas grupne aktivnosti i okupljanja, te ćete se oko toga i angažirati. Mogli bi se naći u ulozi vođe ili organizatora.

 

Zdravlje i moral

Sa Suncem u vašoj 12. kući, kroz prve dvije dekade studenog 2017. godine, vaša energija bit će slabija, a ni tijelo neće biti tako snažno. Trebali bi se više opuštati i odmarati. Nemojte u ničemu pretjerivati i pazite se ovisnosti. U zadnjoj dekadi stanje se popravlja.

Savjet

Čitajte, meditirajte i stvarajte!

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4