VELIKI ŽENSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovnicu čeka prelepa romansa, ženi Bik stiže veliki novac, Device okreću novi list, Vaga zaljubljena kao nikad do sad

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovnicu čeka prelepa romansa, ženi Bik stiže veliki novac, Device okreću novi list, Vaga zaljubljena kao nikad do sad

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK

Ljubav i veze

Ako si slobodna imaš velike šanse da ljubav nađeš na poslu. To će i za tebe i kolegu biti veliki izazov jer ćete svoja osećanja teško kriti od ljudi sa kojima sarađujete. Treba pružiti šansu ovoj osobi i uživati u nesvakidašnjim susretima. Takođe, tebi se vraća i neko iz prošlosti. Daj još jednu šansu ovoj velikoj ljubavi. Zauzetim Rakovima novembar će doneti želju za decom i proširenjem porodice. Ti si osoba koja u vezi zahteva stabilost i ozbiljnost, više odgovornosti i posvećivanja.

 

Novac i karijera

Početkom meseca moguća je napetija poslovna komunikacija, ali i pojačan obim posla. Pred sam kraj novembra moguća su i službena putovanja van zemlje kao i potpisivanje važnog ugovora. Računaj i na razne inovacije, ali i promene poslova. Svim Rakovima koji se bave kreativnim, javnim ili poslovima u vezi sa zabavom sledi period velikog uspeha i transformacije. Mogući su prekidi saradnji u novembru, ali to se dešava za vaše najviše dobro.

 

Telo i duh

Već duže vreme si preokupirana tuđim problemima, a sebe si stavila u drugi plan. Vreme je da se to promeni i da počneš da ugađaš sebi. Pozitivna energija je prisutna tako da te ništa ne sprečava da sebi priuštiš večeru sa prijateljima ili odlazak na planinu sa dečkom.

 

 

 

LAV

Ljubav i veze

Generalno, ovo je i više nego odličan period za ljubav, bez obzira na to da li si slobodna ili ne. Bilo da si pronašla gospodina Pravog, bilo da i dalje tragaš, tvoje ljubavno “stanje” te neće opterećivati niti će ti bilo šta predstavljati problem. Rešila si da uživaš u životu kakav god da je on trenutno. Ako si singl, gledaćeš na to kao priliku da radiš na sebi i radiš samo ono što se tebi radi. Prosto i jednostavno! Ako si u vezi, daćeš sve od sebe da vam zaista lepo ide, da se lepo slažete i da svet zajedno geldate kroz ružičaste naočare. Naravno, ne može sve uvek da bude roze i pink, zato, ako imaš neki problem sa partnerom, otvoreno mu to reci i porazgovarajte o svemu. Čim primetiš da nešto nije kako treba – reaguj! Ne dozvoli da se nezadovoljstvo skuplja u tebi jer vrlo dobro znaš kakva si kada ti “prekipi”!

 

Novac i karijera

Slična situacija te očekuje i na poslovnom planu. Šta god da se trenutno dešava ti na to gledaš kao na neku priliku ili lekciju. Važno je da znaš da je ovog meseca važnije to kako reaguješ na neki problem, a ne šta je zapravo problem. Uvek imaš izbora! Ili ćeš da dramiš i ponašaš se kao da je došao smak sveta ili ćeš da zasučeš rukave i poradiš na rešavanju istog. Sve je stvar percepcije i to je najvažnija lekcija koju ti novembar donosi.

 

Telo i duh

U suštini, dobro se osećaš. Ovog meseca si smirenija nego inače i trudiš se da ne budeš previše impulsivna. Zato i jesi tako smirena, bez nervoze i stresa. Samo tako nastavi! Zapamti, kakve su ti misli, takav ti je život, zato – preuzmi stvari u svoje ruke!

 

 

 

DEVICA

Ljubav i veze

Novembar će za tebe biti mesec u znaku “sređivanja” emocija. Bez obzira na to da li si u vezi ili ne, želećeš da znaš zašto se stvari odvijaju baš tako kako se odvijaju. Ako si singl, jako će te interesovati u čemu je problem, da li je do tebe i tvojih kriterijuma ili do njih. Ako si u vezi, interesovaće te zašto se stvari odvijaju tom brzinom, previše sporo ili previše brzo i prosto – zašto je tvoja veza takva, a ne drugačija i da li ti želiš da bude takva ili si jednostavno pustila stvari da se same od sebe dešavaju. Šta god da je u pitanju, znaj da ćeš ovog meseca morati malo više da se “družiš” sama sa sobom jer se rešenje svih tvojih “problema” nalaze isključivo u tvojoj glavi. Ti jedino znaš kako se zaista osećaš i šta želiš, a dok ne pronađeš odgovor na to pitanje – ne odustaj!

 

Novac i karijera

Ako makar i na trenutak pomisliš da novembar nije mesec za tebe kada je u pitanju ljubav, znaj da ćeš na poslovnom planu briljirati! Sa nadređenima se odlično slažeš i čini se da tvoji uslovi za rad nikada nisu bili bolji. Ovog meseca si spremna da napreduješ i radiš na sebi, da učiš i prihvataš neke nove zadatke i izazove. Bićeš jako srećna što neko napokon primećuje tvoj trud i radi i što je najvažnije – ceni to! Iskoristi povoljan period da ispuniš sve svoje planove, ciljeve i snove koje si tako dugo osimšljavala!

 

Telo i duh

Budi spremna na to da ćeš biti jako umorna i iscrpljena. Ovo i ne treba da te čudi budući da te očekuje sređivanje emocija i pozitivni “haos” na poslu. Zato, potrudi se da malo vremena odvojiš i za sebe kako tvoje zdravlje, ali i unutrašnji mir ne bi ispaštali zbog naleta emocija, iznenađenja i komplikovanijih zadataka.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4