VELIKI ŽENSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovnicu čeka prelepa romansa, ženi Bik stiže veliki novac, Device okreću novi list, Vaga zaljubljena kao nikad do sad

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovnicu čeka prelepa romansa, ženi Bik stiže veliki novac, Device okreću novi list, Vaga zaljubljena kao nikad do sad

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Ljubav i veze

Hej, hej, hej, pa ko će se to nama zaljubiti ovog meseca?! O da, na ljubavnom planu te napokon očekuju promene nabolje koje si tako dugo čekala. Neobavezne veze će se učvrstiti, one koje tek treba da se dese će se desiti i zaista neće biti razloga da tuguješ i smatraš da ti jednostavno nisi rođena pod srećnom zvezdom kada je ljubav u pitanju. Čak i ako je tvoja veza na “izdisaju” neće ti biti žao da to prekineš samo da bi krenula u nove pobede. Ovog meseca se vodiš samo svojim osećanjima i uopšte te nije briga šta će drugi reći i da li će ti neko nešto zameriti. Došlo je i tvojih pet minuta zato – samo napred!

 

Novac i karijera

Zanimljiva dešavanja te očekuju i na poslu. Sa jedne strane, iskreno, nećeš biti raspoložena za rad, posao ti je dosadio i baš ne znaš šta ćeš da radiš, ali sa druge strane tvom nadređenom nije do zabave kao i tebi već od tebe očekuje posvećenost i fokusiranost. Uh! Ovo jeste dilema koju ne možeš da rešiš daš očas posla jer zahteva dublje razmišljanje o tome šta ti valja činiti – da li nastaviti kao i do sada ili se okrenuti nečemu novom. Svakako, ovo je odluka koja je samo na tebi i koju moraš sama da doneseš, ali pre nego što “presečeš” slobodno sve stavi na papir i “izvagaj” koja opcija je po tebe bolja i šta ti ona donosi.

 

Telo i duh

Opusti se! Čim ti nije do posla znači da si umorna i da ti je potreban dooobar i duuug odmor od svega. Ali hej, ništa te ne sprečava da tako i uradiš! Očigledno je da osećaš prezasićenje i zaista ti je potrebno da se malo “isključiš”. Uostalom, prazne i hladne glave ćeš lakše donositi bitne odluke zato slobodno idi u taj spa centar o kojem maštaš već mesecima!

 

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav i veze

Izvini, ali ti jednostavno ne znaš šta hoćeš! Trenutno kao da si u PMS-u kada je ljubav u pitanju – čas misliš da osećaš ovo, čas ono, čas želiš jedno, a čas drugo, čas voliš, čas mrziš i tako u krug. Jasno ti je da u takvom raspoloženju ne možeš da središ svoj ljubavni život niti počneš sa nečim “normalnim” kad se sama trenutno ne osećaš tako. Razmisli – šta je to što ti predstavlja najveći problem? On? Prošlo iskustvo? Ti sama? Kada budeš znala šta je ono što ti stvara najveći stres kada su u pitanju veze i odnosi, znaćeš i kako da se izbaviš iz toga. Ono što svakako možemo da ti kažemo je da život ide dalje i da šta god da je bilo u prošlosti – to treba i da ostane u prošlosti! Naravno, ako želiš da kreneš dalje u nove pobede!

 

Novac i karijera

Očekuju te promene. E sad, da li će biti radikalne ili ne, u nekoj meri će zavisiti i od tebe same. Ono što je sigurno jeste da treba da nastaviš dalje, sa ili bez nekih zaduženja i obaveza koje si imala do sada, a šta god da se desi – ti ćeš biti zadovoljna. Već neko vreme priželjkuješ nešto, planiraš i osmišljavaš ciljeve, a sada je pravi trenutak da sve to počneš i da realizuješ. Sreća je na tvojoj strani i shvati to ozbiljno. Ako sada ne napraviš neke ključne korake i poteze, drugu šansu nećeš imati!

 

Telo i duh

S obzirom na to da si promenljivog raspoloženja, zaista ti je potrebno da malo iskuliraš. Osami se, isključi sve što može da te ometa u “meditaciji”, pa čak i sopstvene misli, i malo vremena provedi u miru i tišini. Pomoći će ti da se opustiš, a možda ti na pamet padne i rešenje nekog problema. Makar jednom nedeljno pruži sebi malo samoće jer ti ona i te kako prija!

 

 

 

STRELAC

Ljubav i veze

Potrebno je da se malo opustiš i da poradiš na svom emotivnom životu. Ukoliko već duži period postoji osoba koja ti se dopada, koja privlači tvoju pažnju, ali nemaš hrabrosti da to i kažeš – sada je vreme da se ohrabriš, jer možeš da se pozitivno iznenadiš povratnim informacijama koje dobiješ. Nakon toga će zaista nestati svi zastoji koji su kočili razvoj tvog ljubavnog života, na koji si suštinski ti najviše uticala, a ne neko drugi. Kako dolazi vreme uspeha na mnogim poljima, tako je i ovde, pa se slobodno prepusti osećanjima i onome kuda te vode, jer taj put nikako neće biti loš. Isto je i kod zauzetih, prestanite da budete zatvoreni i “rezervisani” prema partneru, jer ćete tako uživati u danima i trenucima koje provodite zajedno.

 

Novac i karijera

Ovo je period kada će tvoje veštine u komunikaciji doći do svog vrhunca i kada ćeš moći da ostvariš mnogo uspeha baš zbog te svoje sposobnosti komuniciranja i dopadljivosti ljudima, pa čak i onima sa kojima samo poslovno komuniciraš. Izlaži svoje ideje, ne dopuštaj da ostaju samo kod tebe, jer ideja od milion dolara koju imaš, a nisi svesna nje, postaće ideja od milijardu dolara, zbog koje ćeš svoj položaj učvrstiti, ali i “porasti” u očima kolega i nadređenih. Uz sve to, vodi računa o svim usputnim stvarima, “sitnicama”, jer će te one dovesto do pojedinih velikih karijernih uspeha.

 

Telo i duh

Dosta lepih dešavanja na ljubavnom, ali i na poslovnom planu učiniće da se osećaš srećno i zadovoljno. Međutim, vreme za sebe je potrebno da odvojiš uvek, jer je to nešto najbolje što možeš sebi da prirediš i učiniš. I kada je sve dobro, potrebna je pozitivna energija da se tako i nastavi, a vreme posvećeno isključivo sebi je savršeno za to.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4