VELIKI ŽENSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovnicu čeka prelepa romansa, ženi Bik stiže veliki novac, Device okreću novi list, Vaga zaljubljena kao nikad do sad

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovnicu čeka prelepa romansa, ženi Bik stiže veliki novac, Device okreću novi list, Vaga zaljubljena kao nikad do sad

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Ljubav i veze

Kako su se zvezde postavile, nije baš da imaš mnogo vremena da kreiraš budućnost kada je ljubav u pitanju. Iako imaš utisak da sada možeš mnogo da razmišljaš o tome šta bi volela, da li da budeš u stabilnoj ili nekoj vezi koja više liči na avanturu, trebalo bi odluke tog tipa da doneseš odmah, kako bi se sve “kockice” brzo složile i kako ne bi bilo nekih nepotrebnih glavobolja. Zaljubljenost dovodi i neke probleme, ali ako na vreme shvatiš šta je to što želiš od sebe, partnera, vašeg odnosa, onda ćeš uživati u danima koje ti novi mesec donosi.

 

Novac i karijera

Sve je u znaku novca. Kao da konstantno razmišljaš o svojim finansijama, kako u trenucima kada nemaš nikakvih problema sa njima, pa sve do onih momenata kada naiđe neki “škripac”. Međutim, tvoj problem nije u tome da li ima ili nema, već u tome kako i gde želiš da ga ulažeš i da li imaš ideju kako bi dalje mogao da se stvara i umnožava. Onda kada shvatiš kako želiš da ga zarađuješ, na koji način da ga ulažeš i za šta zaista želiš da ga imaš, tada će krenuti i uspesi na poslu, jer ćeš pred sobom imati tačnu viziju onoga što želiš da postigneš. Kada imaš cilj ispred sebe, tek tada karijera može da krene svojim, odnosno tokom koji si zamislila.

 

Telo i duh

Nešto napetiji period za tebe stiže, bar psihički, pa je potrebno da malo vremena posvetiš sebi, vremena koje ćeš iskoristiti da se odmoriš, da opustiš svoje misli i tako sebi da prirediš dobar period.

 

 

 

VODOLIJA

Ljubav i veze

“La, la, la, la, la, lovee…” Da, to je tvoja pesma i sve što ćeš ponavljati u narednim danima i nedeljama. Voliš, voliš da voliš, voljena si, zaljubljenost je sasvim u vazduhu i to je zaista nešto u čemu uživaš – a i ko ne uživa, zar ne? Sva sreća će biti naklonjena na tvoju stranu, kako u odnosima sa partnerom, tako i u svemu u vezi sa ljubavlju, zbog čega ćeš zaista uživati. Dovoljno je reći da je ovo definitivno mesec ljubavi, te da će svako zaljubljenost videti u tvojim očima, u očima tvog partnera, zbog čega će voleti i da se druže sa vama, jer ni sa kim nije lepše i bolje biti, nego u društvu zaljubljenih i srećnih.

 

Novac i karijera

Usled velike količine ljubavi, neverovatnog i poletnog osećanja zaljubljenosti, posao i karijera će ipak biti na drugom, možda i trećem mestu. Međutim, u tome nema ničega lošeg, bar ne u ovom periodu, jer je sve nekako u dobrom stanju i najboljem redu, pa ne moraš da poklanjaš svojim zadacima stopostotnu pažnju. Ali, kao i uvek kada su ovakve situacije u pitanju, bitno je da povedeš računa i da se ne opustiš previše. Nauči se kompromisu, posebno kada su profesionalni odnosi u pitanju, jer je potreban kako bi se došlo do nekog većeg uspeha.

 

Telo i duh

Osećaš li se umorno i malaksalo? Možda je sve usled nekih većih vremenskih promena, međutim, i od velike euforije i uzbuđenja može da dođe do toga da osetiš premor i neki zastoj u radu i normalnom funkcionisanju. Mirniji trenuci, dosta šetnje, malo odvajanja vremena koje ćeš posvetiti isključivo sebi, učiniće da ovakve situacije nestanu.

 

 

 

RIBE

Ljubav i veze

Tvoje drugo ime u narednom periodu biće “rame za plakanje”. Tvoj privatni i emotivni život u narednim nedeljama će se bazirati na tome da se “nađeš” svojim prijateljima i  najbližima zbog njihovih ljubavnih problema, pa ćeš vreme provesti uglavnom upleten u tuđe ljubavne probleme. U nekim momentima ćeš se okrenuti svojim emotivnim dešavanjima, ali ćeš se ponovo vratiti kao rame za plakanje i osoba od razumevanja koja može da pomogne. Iako se kod tebe neće ništa značajno promeniti, nema boljeg osećaja od toga da si nekome svome pomogla i videla kako se se polako “izvlači” iz problema koji su odjednom nastali.

 

Novac i karijera

Potreba da pomogneš nekome svome neće biti izražena samo u privatnom životu, već i kada je profesionalni život u pitanju. Imaćeš potrebu da pomažeš kolegama sa kojima se družiš, da posmatraš kako da njihovi projekti i zadaci uspeju, da ćeš u svemu tome malo zapostaviti svoju karijeru. Međutim, to ti neće značajno štetiti, jer ćeš imati uz sebe svu podršku kada tebi bude bila potrebna. U svakom slučaju, najbolja je stvar u tome što će svačiji uspeh kome pomažeš biti podeljen sa tobom, biće priznat tvoj deo, pa nećeš osetiti da se pogrešno investirala svoje znanje i energiju. No, krajem meseca stiže nalet inspiracije koji će učiniti da uspeš u svojim zamislima i idejama.

 

Telo i duh

Iako humanitarni rad čoveka ume da izdigne i načini boljim, ume i da umori, pa ti je potrebno dosta relaksacije i odmora, kako bi za svaki novi dan skupila snage i energije da ponovo kreneš sve iznova. Izdvoj vreme za đetnju prirodom, neku slabiju fizičku aktivnost, druženje sa pozitivnim ljudima, kako bi mogla da priđeš i razumeš sve one sa problemima u čijem rešenju želiš da im pomogneš.

 

 

SRBIJADANAS

Stranice: 1 2 3 4