HOROSKOP ZA VIKEND: Ako ovo uradite u nedelju imate šansu za sreću i uspeh (do 6. novembra 2017. godine)

HOROSKOP ZA VIKEND: Ako ovo uradite u nedelju imate šansu za sreću i uspeh (do 6. novembra 2017. godine)

3. studenoga 2017. 0 By Admin 1

“Petak je odličan dan za opuštanje i uživanje u jednostavnim zadovoljstvima”, kaže astrolog. Ali nemojte u tome preterati i to (zlo)upotrebiti kao davanje oduška emocijama – umesto da se s njima nosite na zdrav način (među ostalim, telesnom aktivnošću, jogom, meditacijom) – naročito ako biste mogli imati zdravstvene posledice. “Želite li da promenitei to kako se osećate, učinite nešto zdravo, a ne destruktivno”, pita G. Scott.

 

U subotu je u Biku pun Mesec, koji je u opoziciji sa Suncem u Škorpiji i sekstilu s Neptunom u Ribama. Venera je i dalje u Vagi i u opoziciji s Uranom u Ovnu. Nakon prethodnih dana punih promena, ovo je dan za završavanje ili isceljenje nečega unutar vas. Osvestili ste svoju ulogu u situacijama koje vam se događaju, ne krivite druge ljude, nego imate vrlo objektivnu sliku, stvari vidite jasno i možete doneti odluku o tome šta želite i kako zaslužujete da vas drugi tretiraju.

 

 

“Nešto će kliknuti u vama i vi ćete razumeti ko ste, šta ste spremni prihvatiti, a šta niste”, objašnjava G. Scott.

 

Mesec u nedelju prelazi u Blizance i nosi lakoću. Merkur prelazi u Strelca, uzlazeći iz škorpionskih dubina prema samom vrhu višega znanja i spoznaja. “U nedelju vam komunikacija postaje mnogo važnija”, objašnjava britanski astrolog. Kad je reč o implementiranju ideja, Strelac nije idealan za Merkura.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3