HOROSKOP ZA VIKEND: Ako ovo uradite u nedelju imate šansu za sreću i uspeh (do 6. novembra 2017. godine)

HOROSKOP ZA VIKEND: Ako ovo uradite u nedelju imate šansu za sreću i uspeh (do 6. novembra 2017. godine)

3. studenoga 2017. 0 By Admin 1

On voli da istražuje, naročito nepoznata područja, i otkrivati nove informacije, ali nije organizovan u smislu da gleda svaku pojedinost, primećuje svaki deo informacije, jer je previše zaokupljen tumaranjem i otkrivanjem pa se u brzini ne može sve videti. Ali zato je to dobar položaj da se razmotri vlastiti delokrug, koliko objektivno možete razmišljati, koliko daleko može dosegnuti vaša mašta i vizualiziranje sebe, a potom se vratiti u realnost.

 

“Ova Merkurova promena nije praktična, neće vam pomoći s računima i porezima, s čišćenjem i pokrivanjem svake mrljice, ona nije praktična, nego je aspiracija”, objašnjava G. Scott. Merkur sad razmišlja koje velike stvari što nadilaze realnost može postići, on je sada kao u snu, u stanju je ići preko svojih uobičajenih ograničenja, tumarati nebesimasvemirom, objašnjava astrolog.

 

“Nedelja je zaista dobar dan za snove komunikaciju s ljudima koje poznajete, s ljudima koji su idealisti, koji razmišljaju drugačije…”, kaže G. Scott. I ističe da je sada od velike važnosti imati velike snove i dopustiti sebi videti svoj istinski potencijal – jer to će naš život učiniti boljim, pomoći nam napredovati i ostvariti svoju životnu svrhu umesto da nam život prolazi dan za danom u pukom “odrađivanju” nečega što nam zapravo ne odgovara.

 

 

Izvor: Sensa klub

Stranice: 1 2 3