Nedeljni horoskop od 5. do 12. novembra: Vagi se život menja iz korena, Device- pazite kome poklanjate srce

Nedeljni horoskop od 5. do 12. novembra: Vagi se život menja iz korena, Device- pazite kome poklanjate srce

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate..

 

 

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Venera napušta vaše sedmo polje i prepušta ga Marsu, vašem vladaru. To praktično znači da ćete sada biti u ravnopravnoj poziciji ne samo sa saradnicima nego i sa nadređenima sa kojima pregovarate oko posla. Zato bi bilo dobro da svoj nadmen stav malo obuzdate i da se prema svima odnosite sa poštovanjem. Jedino tako bićete na dobitku.

 

 

Ljubav – Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja, jer za razliku od posla, rastanak Venere i Marsa nepovoljno utiče na ishode ljubavnih dešavanja.

 

Uzdržanost je trenutno vaš najbolji saveznik.

 

 

Zdravlje – Povremena razdražljivost je sastavni deo vaše kolerične prirode. Opustite se i smirite živce.

 

 

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Venera ove nedelje menja znak i prelazi u Škorpiju, znak svog izgona. Poželjno je da svu pažnju usmerite na postepeno završavanje preuzetih obaveza, uz povišenu dozu preciznosti i opreza, kao i potpunog poštovanja pravila. Pazite da vam se ne potkrade neka greška.

 

 

Ljubav -Venera ulazi u vaše sedmo polje i na prvi pogled, situacija na emotivnom planu bi trebalo da bude povoljna, ali Mars, vladar tog polja je u znaku svog izgona.

 

Zato izbegavajte impulsivne reakcije, koje donosi vladar sedmog polja, Mars, ali koje, takođe, podstiče Venera u Škorpiji.

 

 

Zdravlje – Čini se da ste preopterećeni raznim “neodložnim” obavezama, što dovodi do iscrpljenosti, ali i bolesti.

 

 

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Vladar vašeg polja karijere, Jupiter, nedavno je promenio znak i ušao u Škorpiju, ali situacija na vašem poslovnom polju se neće bitno promeniti dok nad njime dominira Sunce. Budite strpljivi, a ovaj period iskoristite za male promene i ispravljanje starih grešaka. Merkur u Škorpiji pozitivno utiče na vaše planove i uvećava šanse za uspeh.

 

 

Ljubav – Saturnov dugi boravak i skori izlazak iz vašeg sedmog polja ove nedelje posle duže vremena remeti ulazak Merkura. Pošto Merkur ima najrazličitije funkcije u astrologiji, odjednom ćete se naći u vrtlogu raznih dešavanja.

 

Dobro osmotrite situaciju pre nego što nemome poklonite svoje poverenje.

 

 

Zdravlje – Stomačne tegobe su hronične prirode. Ne zanemarujte redovne preglede.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4