Nedeljni horoskop od 5. do 12. novembra: Vagi se život menja iz korena, Device- pazite kome poklanjate srce

Nedeljni horoskop od 5. do 12. novembra: Vagi se život menja iz korena, Device- pazite kome poklanjate srce

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Slaba pozicija vladara vašeg polja karijere, Marsa ukazuje na povišen adrenalin koji vas može navesti na ishitrene i neoprezne odluke. Ne reagujte na prvu loptu, niti na neproverene informacije jer će se sve sporne situacije rešiti krajem nedelje kada Merkur uđe u sekstil sa Marsom.

 

 

Ljubav – Vladar sedmog polja Saturn, predstavlja sve frustracije i neželjene stvari koje ste imali u prethodnom periodu, a njegov negativan uticaj nastaviće se i tokom ove nedelje. Zato sve što sada ne uspevate da rešite radije ignorišite i okrenite se drugim temama.

 

Budite strpljivi, štagod da se dešava, ionako neće dugo trajati.

 

 

Zdravlje – Nervni sistem je delimično uzdrman. Više se odmarajte.

 

 

 

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Venera, vladar vašeg polja karijere ove nedelje menja znak i prelazi u Škorpiju koja je ujedno znak njenog pada ali i vaše kardinalno, četvrto polje. Potezi koje vučete mogu u narednom periodu biti destruktivni ili neuspešni. Posebno ukoliko po svom temperamentu spadate u teške i nefleksibilne tipove.

 

 

Ljubav – Napetost je kod vas stalna a pojačava se ulaskom Venere, generalnog signifikatora partnerskih odnosa u znak svog pada, vaše četvrto polje.

 

Obuzdajte svoj naprasit temperament i izbegavajte konflikte u svim odnosima koji su zategnuti kao i u svim komplikovanim situacijama.

 

 

Zdravlje – Mogući su problemi sa žlezdama i hormonima. Obavite potrebne analize.

 

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Veoma ste angažovani na poslovnom planu i pomalo umorni. Vaš vladar Merkur menja znak i prelazi u Strelca, što nije najpovoljniji položaj, pa zato budite oprezni. Mars u polju novca, ali sa oslabljenim dispozitorom Venerom takođe ukazuje na uzdržanost. Jupiter u trećem polju donosi mnogo novih kontakata, ali ne i očekivani učinak.

 

 

Ljubav – Jupiter, vladar polja zaduženog za partnerstva, pod dominacijom Sunca u vašem trećem polju ukazuje na izazove koji su vrlo blizu, u neposrednom okruženju. A kada mu se početkom nedelje pridruži i Venera, sve opcije postaju otvorene.

 

Pazite koga birate i kome poklanjate srce.

 

 

Zdravlje – Nekontrolisano konzumiranje hrane može dovesti do problema. Krajnje je vreme za oprez.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4